Galéria

Híres párok, akik elképesztő és tanulságos utat tettek meg, hogy megtapasztalják a szülőség örömeit

Forrás: Kim Kardashiannek és Kanye Westnek 4 gyermeke van. Kim két legidősebb gyermeke természetes úton született meg, viszont olyan súlyos szövődményei lettek a belső sérüléseinek, amelyeket szülés közben szenvedett el, hogy 5 műtétet kellett végre hajtani rajta. A másik 2 gyermeke béranya révén született. A bonyodalmak ellenére Kardashian és West hálás csodálatos gyermekeikért.
Forrás: Kidmannek egy méhen kívüli terhességet és egy vetélést is át kellett élnie Tom Cruise mellett. Válásuk után pár évvel találkozott Keith Urbannal, akitől teherbe esett és bár az orvosok azt mondták, nagy esély van rá, hogy ez a baba sem marad meg, a hit és a szeretet segített. Kidman és Urban azóta két kislány boldog szülei.
Forrás: Pink 17 évesen elvetélt. Az énekesnő elárulta, hogy ez nagyon fájdalmas emlék számára, ami sokáig végigkísérte a mindennapjait. Évekkel később Pink hozzáment Carey Harthoz, és két gyermeke született: Willow és Jameson fia. Sajnos a párnak több vetélést is meg kellett élnie, de az énekesnő úgy véli, fontos beszélni erről, mert segít csillapítani a fájdalmat.
Forrás: A színésznő együtt érez a termékenységgel küszködő emberekkel. Hathaway bevallotta, hogy a gyermekvállalási kísérletei évekig sikertelenek voltak. Anne és férje, Adam Shulman azonban nem adták fel. 2016-ban legyőzték a meddőséget, és megszületett első fiuk, Jonathan, majd 2019-ben második fiuk, Jack. A színésznő szerint nagyon sokat számít, hogy egy pár közösen akarja megoldani a problémát és ne egymásban lássák a hibást.
Forrás: Emma és Greg nyíltan beszélt arról, hogy lányuk, Gaia IVF (mesterséges megtermékenyítés) révén fogant. Azonban nem álltak meg itt, vagyis nem adták fel azt az álmukat, hogy nagy családjuk legyen. 4 évvel később örökbe fogadtak egy fiút, és 2 csodálatos gyermek boldog szülei lettek.
Forrás: Chrissynek és Johnnak hosszú utat kellett bejárniuk, mielőtt szülők lettek. A párnak több IVF eljáráson kellett keresztül mennie. Teigen önmagát hibáztatta, amiért nem képes gyermeket szülni. Végül a párnak 2016-ban megszületett az első lánya, Luna, 2018-ban pedig fiuk, Miles. Két évvel később a harmadik gyermeküket várták, de a terhesség tragikusan véget ért. Chrissy a baba elvesztését egy feketelyukhoz hasonlította a szívében. Pár hete azonban kiderült, hogy 2 évvel a nagy veszteség után ismét babát vár a modell.
Forrás: Az énekesnőnek több vetélése is volt, ami arra ösztönözte, hogy átértékeljen dolgokat. Lelassított, jobban figyelt magára és úgy döntött előbb a saját maga urának kell lennie, mielőtt anyává válna. Azóta 3 gyermek büszke édesanyja, de több interjúban is elmondta, hogy sok minden dől el fejben.
Forrás: 2020-ban Meghan elvetélt. Egy interjúban pedig elárulta, hogy amikor fia pelenkáját cserélte, hirtelen éles fájdalmat érzett. Ekkor döbbent rá, hogy elveszíti második gyermekét. Meghan és Harry is nagy veszteségnek élte meg a vetélést, de igyekeztek csak a pozitív és boldog dolgokra összpontosítani. Összetartásuknak köszönhetően 2021-ben megszületett a kislányuk, Lilibet Diana.