Galéria

Ezért ne húzz ujjat azokkal, akik állandóan feketében járnak

Forrás:

Általában céltudatosak, szorgalmasak, és folyamatosan keresik az izgalmakat, azt amivel színesebbé tehetnék az életüket. Az élvezetek felhalmozásából sokszor igazi káosz alakul ki körülöttük. Öltözködésükkel is éppen ezt a káoszt ellensúlyozzák.


Forrás:

Egy tanulmány szerint vonzóbbnak, sikeresebbnek és magabiztosabbnak tartják őket. A feketét viselő emberek erősek, és általában tekintélyt parancsoló a személyiségük.


Forrás:

Szerényen viselkednek. Nincs szükségük az önigazolásra, de gondoskodnak arról, hogy elismerjék őket, a tetteiket és azt, amilyen hatással vannak másokra.


Forrás:

Ők nem azok az emberek, akiknek csak úgy kiöntheted a szíved. Nem fognak pátyolgatni és sajnálni egy percig sem. A tanácsuk valószínűleg egy példa lesz arra, hogyan veheted vissza az életed irányítását, ahelyett, hogy sajnálnád magad.


Forrás:

Az életük minden aspektusát az önkifejezés potenciális lehetőségének tekintik, és soha nem "követik a tömeget".


Forrás:

Még ha nem is szólnak azonnal a baromságaid miatt, akkor is jó, ha tudod, hogy átlátnak rajtad. Mélyen gondolkodó emberek, éppen ezért az életük más területein, mint például az öltözködés, az egyszerűséget részesítik előnyben. Előbb ismerik a motivációidat, mint te.


Forrás:

Ha kikéred a véleményüket, azt fogod kapni - nem pedig egy átformált monológot, amit szerintük hallani szeretnél.


Forrás:

Nincs is félelmetesebb egy kecses, törékenynek tűnő nőnél, aki ugyanakkor megállíthatatlan és a dühkitörések sem állnak tőle távol.


Forrás:

Barátok, munkahelyek, kapcsolatok, ruhák - ha valami nem működik, úgy vélik, az élet túl rövid ahhoz, hogy ragaszkodjunk bármihez, ami középszerű.


Forrás:

Nem azzal a szándékkal cselekszenek, hogy kiérdemeljék mások dicséretét, inkább hűek maradnak önmagukhoz.


Forrás:

Jobban érdekli őket, hogy mit tesznek le az asztalra, mint az, hogy hogyan néznek ki. Az, hogy elegánsnak és összeszedettnek akarnak látszani, csak azért fontos számukra, hogy könnyebben elérjék a céljaikat.