Galéria

5 szexpóz a mélyebb behatolásért

Forrás: Elsőre sokaknak jut az eszébe a jóga, ami nem is áll messze a gyertya szexpóztól, hiszen a hát és a combok izmait keményen meg kell dolgoztatni, ugyanakkor a behatolás is hasonlóan kemény lesz. Tegyük a csípőnkre a kezünket és emeljük a lábunkat a magasba, szorosan egymás mellett. Ezt a pózt megtartva pedig lassan hatoljon belénk a párunk. 
Forrás: Ez egy igen extrém és némi edzettséget megkívánó póz, mivel itt a nőnek kell több energiát beletennie a siker érdekébe. A férfi feküdjön hanyatt, a nő pedig lábain és kezein támaszkodva, fordított pozícióban helyezkedjen el. Ha szeretjük a kihívásokat, akkor segédeszközöket is használhatunk a még intenzívebb élményért. Ám, az is biztos, hogy ebben a helyzetben is lesz mit kiélvezni.
Forrás: Az egyik legnépszerűbb és legalapabb póz nagyszerű választás tud lenni, ha mély élményt szeretnénk átélni. Ebben a helyzetben könnyen és akadálymentesen tudjuk élvezni a párunk mélyreható mozgását.
Forrás: A férfi nyakába kell emelni a lábakat, de úgy, hogy közben csípőt vagy megemeljük vagy egy párna segítségével emeljük 2-3 centivel feljebb. A partner térden állva helyezkedik el felettünk és így mozgat előre-hátra.
Forrás: Sokan gondolnák azt, hogy a lovagló póz lehet a legjobb pozitúra, ha mélyebben akarjuk magunkban érezni a párunkat, ám nagy tévedés! Inkább a fordított lovagló póz, vagy a szék adhat erre megoldást, méghozzá úgy, hogy a partner az ágy szélén ül, kezével hátul támaszkodva, majd a nő lényegében hátulról ül a férfi ölébe.