Galéria

Nicsak, ki beszél!? Avagy mit mondanának a szüleiknek a még beszélni nem tudó gyerekek

Forrás:

Pelenkacsere

Tudom, hogy 1 perce cserélted le a pisis pelust, de az az igazság, hogy friss pelusba a legjobb elvégezni a nagy dolgot. Így le se vegyél a pelenkázóról: mehet újra!

Autósülés

Ha újra beraktok abba az autós gyerekülésbe, az szinte biztos, hogy végig fogom ordítani az utat. Lehetne az, hogy kevesebbet hurcibáltok és többet vagyunk nyugiban otthon?

Idegen néni

Mivel nem hogy nem tudok kellő távolságra tisztán látni, de még a színek és a foltok is csak egy nagy masszát adnak ki, úgy lehetne idegen néni az, hogy nem tetszik annyira az arcomba mászni? Teljesen megrémít, még úgy is, hogy aranyosnak tetszik lenni.


Forrás:

Sírás

Helló, te, aki olyan finom illatú vagy, mindig adsz enni, pont azon a búgó frekvencián beszélsz, amit annyira szeretek, kényelmessé teszed a mindennapjaimat, szoval igen ‘lécci’ Te: most azonnal gyere értem, mert megint bajom van!!

Telefon

Hahó! Itt vagyok! Lehetne azt, hogy rám nézel és nem csak a telefonodat bűvölöd?

Sóska

Grimaszolok, tehát nem ízlik. Lehetne, hogy szólsz a nagyinak, hogy hozzon valami ehetőt?  A mindenmentes menüt próbáljuk később, ok?


Forrás:

Babakocsis séta

Szeretném, ha a babakocsis sétát te is élveznéd. Tekints erre úgy, mint egy meditációs programra. Leszek a vezetőd, így ha megállnál leülni egy padra vagy betolnál egy üzletbe, azonnal felkelek, hogy visszavezesselek a monoton séta ösévényére.

Laptop

Most mondom, hogyha mindig azt ütöd ahelyett, hogy velem lennél akkor 1: hiányozni fog, így még többet rumlizok. 2: ha nagyobb leszek, rápróbálok én is a laptopdra, de szerintem annak te nem örülnél. Szóval most mondom: jobb lenne, ha velem lennél.  

Éjjel 1 óra 10 perc

Helló, valaki! Én mára befejeztem! Kipattantak a szemeim, indulhat a nap. Lehet hozni a csörgős játékot, egy kis kaja is jó lenne, de előtte lécci mutasd meg újra milyen éjjel a lakás, mennék egy kört a mellkasodra lapulva.