Galéria

4 csillagjegy, akikkel szinte mindenkinek van rossz szexélménye

Forrás: Az érzelmes Halak hajlamos annyira romantikusra venni a szexet, hogy a körítésbe több energiát öl, mint magába az élménybe. Az önbizalomhiánya miatt van benne egy jó nagy adag bizonyítási vágy is, emiatt a legtöbbször nem is az lesz a baj, hogy felsül, hanem az, hogy a kedve is elmegy az egésztől. Érdemes lenne magára a szexre és az élvezetre összpontosítania, semmint arra, hogy tökéletes legyen.
Forrás: A kétarcú Ikrekről mindenki azt hiszi, hogy mivel rejtett személyiségjegyei vannak, ezért biztosan csodás és emlékezetes vele a szex. Sajnos azonban a tapasztalatok azt mutatják, hogy gyakran csak a saját kielégülésével van elfoglalva, semmibe véve a partnere igényeit. Számára a szex sokkal inkább könnyítést jelent magán, semmint földöntúli élményt, amiben kölcsönösen tudnak a párjával valami olyat átéli, ami nemcsak gyönyörteli, de a kapcsolatuk erősebbé tételéhez is sokat tesz.
Forrás: Bár a tűz elem egyik jegye, mégsem tud olyan forró lángon égni, mint a Kos és az Oroszlán jegyűek. A Nyilas tele van gátlással, ami abból adódhat, hogy nem meri felfedezni a saját testét, ezáltal a párjának sem engedi. A szex nehezebb menet vele, emiatt gyakran választhatnak olyan párt, akinek a szex kicsit sem prioritás egy kapcsolatban.
Forrás: Bár alapvetően egy kedves és barátságos jegyről van szó, illetve külsőre is sokszor vonzó, érdekes módon az ágyban nyújtott teljesítménye ezt kicsit sem tükrözi. Kifejezetten prűd, sokszor feszült. Még a kezdeti szerelmes időszakban sem képes spontán pillanatokat okozni a párjának.