Galéria

Híres magyar emberek, akik számos más ismert emberrel feküdtek le

Forrás: A műsorvezető kifejezetten büszke rá, hogy számos magyar szépséggel volt közeli viszonya. Tornócky Anita, Ábel Anita a barátnői is voltak, míg Oszter Alexandrával, Szabó Erikával, illetve Bálint Antóniával már rövidebb viszonya volt. 

 


Forrás: A merész és sokak szerint túlságosan is szabadszájú énekesnő szerelmi élete nem volt mindig ilyen nyugodt. Napjainkban családanya és Krausz Gábor sztárséf felesége, ám előtte olyan ismert emberekkel volt együtt, mint Palcsó Tomi, Trap kapitány, Markó Róbert, vagy éppen a focista, Rasztovits Dávid.
Forrás: Jelenleg a szép Oczella Eszter párja, de barátnői között ott volt Sydney van den Bosch és Szabó Zsófi is. Sőt, mi több, évekig alkotott egy párt Lolával, aki ma már a Petőfi TV műsorvezetője.
Forrás: A 36 éves modell és üzletasszony sosem szeretett olyan kapcsolatban ragadni, ami nem a szerelemről és a szenvedélyről szól. Első hosszú kapcsolata, Kefírrel - a VTech együttes frontemberével - volt, majd jött Bódi Sylvie testvére, Attila, Kedves Ferenc milliárdos, Zentai Márk zenész, utolsó ismert szerelme pedig a focista Dzsudzsák Balázs volt. Sőt, a madarak azt csiripelik, hogy SP-vel is volt egy futókalandja.
Forrás: A szókimondó rapper ma már boldog házasságban él és két gyermek büszke édesapja, ám volt idő, amikor igazi nőfaló volt. Zana Katica egykori playmate, Annoni Zita, Fresh Andi és Lékai-Kiss Ramóna is a hódításai között szerepel. Volt, akivel hosszabb, volt, akivel rövidebb ideig volt kapcsolata, de mindegyik emlékezetes marad a rajongók számára.