Galéria

5 zseniális Super Bowl szexpóz, de nem az amerikai focit kedvelőknek

Forrás: Itt a nőké lesz a főszerep, már ami a testmozgást illeti, ugyanis ők vannak felül, mégpedig guggoló pózban, lábukat kicsit széttárva a hátán fekvő partnerük csípője körül. A látványért a kezüket is használhatják, ám nem a párjuk, hanem a maguk örömszerzése céljából.
Forrás: A női partner feküdjön hanyatt, míg a partnere térdeljen fölé, de ne feküdjön rá. A nő lábait a férfi mellkasának támasztva tartsa meg, aki a csípőjénél fogva kezdje mozgatni. Igen mély élményt tud adni, nemcsak a behatolás mélysége, hanem a szemkontaktus miatt is.
Forrás: Igazán intim, vad és különleges póz, amit egy tükörrel lehet igazán perverzzé tenni. Állítsátok magatokkal szembe a tükröt, a férfi üljön az ágy szélére, a nő pedig fordított lovagló pózba. Ha még több gyönyörre vágytok, akkor a férfi partner bátran stimulálja a csiklót és a melleket is.
Forrás: Ehhez érdemes egy-két játékszert is beszerezni, elsősorban egy bilincset. A férfi feküdjön hanyatt, a nő pedig lovagló pózban, ám félig ráhasalva partnerére. Fogja le annak kezeit, majd bilincselje is össze. Aki szeret uralkodni partnerén mindenképp imádni fogja ezt a felállást. Főleg, hogy az orgazmus is sokkal könnyebben érhető el a saját mozgás által.
Forrás: Félreértés ne essék! Nem arról van szó, hogy a szex megáll, inkább csak az ágyról szó szerint két lábra áll! Aki imád kicsit kiszakadni a pihe-puha ágy kényelméből, annak nagyon is tetszeni fog ez a pozitúra. A férfi álljon a nő háta mögé, egyik kezével a mellét, a másikkal a csiklóját izgassa, miközben hátulról hatol be. Igazi szeretkezős póz, csak éppen nem a hagyományos módon.