Galéria

Ők voltak Vilmos herceg exei

Forrás: A Daily Mail szerint Rose volt Vilmos első szerelme, de ezt soha egyikük sem erősítette meg. Rose-nak azonban kétség kívül van kapcsolódása a királyi családhoz, még Harry herceg és Meghan Markle esküvőjén is ott volt. A pletykák szerint Vilmos és Rose egy pólóklubban ismerkedtek meg.
Forrás: Davina és Vilmos állítólag 1999-ben rövid ideig randevúztak, amikor is Davina elkísérte Vilmost egy hajóútra is. Viszont sajnálattal jelentem, hogy ők ketten másod-unokatestvérek, szóval reméljük, hogy a pletykák, miszerint randiztak, hamisak. Kérlek Istenem, ha ott vagy....
Forrás: Jecca és Vilmos még 2000-ben, Vilmos herceg főiskolai tanulmányait megelőző évben randiztak. És kapcsolatuk állítólag okozott némi drámát Kate Middletonnal Vilmos születésnapi partiján. Katie Nicholl királyi életrajzíró szerint: "Kate nem tudta, hogy volt-e köztük romantikus kapcsolat vagy sem, de megjegyezte, hogy Jecca a főasztalnál ült Vilmos mellett, míg Kate-nek távolról kellett emelnie a poharát, hogy koccintson a hercegre".

Forrás: Vilmos az egyetem előtt rövid ideig randizott Arabellával, de úgy tűnik, kapcsolatuk már az első félév megkezdésekor megszakadt. Arabella ezután Vilmos haverjával, James Tollemache-csal járt, és egy barátja így fogalmazott: "Azt hiszem, Kate először fenyegetve érezte magát Bella miatt, mert ő volt Vilmos első igazi szerelme, de amikor rájött, hogy Bella és James mennyire összeillenek, megnyugodott".
Forrás: Vilos és Carly még a főiskolán randiztak - mielőtt Katalin képbe került volna.
Carly viszont azután is Vilmos közelében maradt, hogy szakítottak, ez pedig okozott egy kis feszültséget. Carly egy vacsorapartin egy "Never Have I Ever" játék során szuper kínos helyzetbe hozta Vilmost és Katalint. Egy közeli barátjuk így fogalmazott: "Amikor Carlyra került a sor a játékban, kijelentette: "Soha nem randiztam még két emberrel ebben a szobában", jól tudta, hogy Vilmos volt az egyetlen, aki igen, mert Katalin mellette ült". Katalin és Carly azóta szóba sem állnak egymással. 
Forrás: Vilmos Oliviával is randizott az egyetemen, és több forrás is megerősítette, hogy Vilmos már randizott Katalinnal, amikor Oliviával még nem szakított. Az átfedés viszont sok feszültséget okozott, Katalin állítólag nagyon féltékeny volt, amikor pedig kapcsolatuk komolyabbra fordult, Olivia el is költözött. 
Forrás: Vilmos állítólag akkor találkozott Isabellával, amikor ő és Kate "szünetet tartottak", és nagyon belezúgott a szőkeségbe.
Vilmos azt mondta, hogy szünetre van szüksége, és azon a nyáron elment egy csak fiúknak szóló nyaralásra a görög szigetekre" - mondta egy forrás a Daily Mailnek.
Isabella és Vilmos azon a nyáron folyamatosan együtt voltak. Sokan máig úgy gondolják, hogy Vilmos azért dobta Katalint, mert úgy érezte, van esélye Isabellánál, és Katalin sajnos rá is jött erre. Katalint azonban kemény fából faragták, és félreállt, megvárta, hogy Vilmos visszatérjen hozzá, ami végül meg is történt. Előtte azonban mindent megtett, amit csak tudott, hogy udvaroljon Isabellának. Azon a nyáron többször is megkérte a kezét, és bár Isabella szingli volt, visszautasította Vilmost, mondván, hogy ez túlságosan ártana neki és a karrierjének.
A DailyMail forrása azt is hozzátette, hogy "Vilmos őrülten szerelmes volt belé, de amikor tudta, hogy nincs esély arra, hogy összejöjjenek, visszament Katalinhoz. Katalin nagyon is tisztában volt azzal, hogy Vilmos megszállottan rajong Isabelláért, és fenyegetve érezte magát általa. Kate visszafogadta Vilmost, de azzal a feltétellel, hogy soha többé nem beszél Isabellával".