Galéria

Közönségkedvenc sorozatokkal és filmekkel indul az új streamingszolgáltató Magyarországon

Forrás: A True Blood – Inni és élni hagyni Sookie Stackhouse-a, azaz Anna Paquin és Jake Lacy A Fehér Lótuszból is feltűnik a Broberg családról szóló szériában, akiknek lányát, Jant többször is elrabolta az egyik „barátjuk”. Ilyen szürreális sztorit csak a filmesek találhatnak ki? Nos, képzeld, ezt a forgatókönyvet igazából a valóság írta.
Forrás: A Jurassic-filmek régi kedvencei, Laura Dern, Jeff Goldblum és Sam Neill egyesítették az erőiket Chris Pratt-tel és Bryce Dallas Howarddal, hogy együtt nézhessenek szembe az emberiség jövőjét fenyegető dinoszauruszokkal…
Forrás: Minden idők egyik legparább horrorjaként emlegetik a Mosolyogj című filmet, amiben Dr. Rose Cutter (Sosie Bacon) sorsa ijesztő fordulatot vesz, miután az egyik páciense a szeme láttára végez magával. Egy biztos, nem fogsz rajta sokat mosolyogni!
Forrás: Rá lehet unni valaha is Julian Fellowes világhírű sorozatára? Szerintünk sem! A jó hír az, hogy a közkedvelt csapat összeállt egy újabb filmre, ami a 2019-ben bemutatott Downton Abbey című mozi Dél-Franciaországban játszódó folytatása.