Galéria

Híres emberek, akik egyből újraházasodtak párjuk halála után

Forrás:

Patton Oswalt élete hirtelen omlott össze, amikor első felesége, Michelle McNamara írónő álmában meghalt 2016. április 21-én. A színész nem sokkal később a következőt mondta: „Minden nap gondolunk rá – még mindig érezzük őt"

Egy évvel és néhány hónappal később Meredith Salenger színésznő bejelentette, hogy eljegyezték egymást Oswalttal. Egyes internetes oldalak azt mondták, hogy örülnek a "The King of Queens" sztárjának, de mások nem voltak elragadtatva a színész döntésétől. A legtöbben azzal jöttek, hogy Pattonnak még jócskán gyászolnia kellett volna, amire ő úgy vágott vissza, hogy senkinek sincs joga megszabni, hogyan és meddig kell a fájdalomba temetkeznie. Ő és Salenger 2017. november 4-én házasodtak össze Losban Angeles-ben.

 


Forrás:

1995-ben Stanley Tucci színésznek mindene megvolt. Már ismert színész volt, és olyan nagy filmekben kapott szerepet, mint a „The Pelican Brief”. Úgy tűnt, a magánélete is jól alakul, ugyanis ugyanabban az évben feleségül vette Kathryn Spath-Tucci szociális munkást, és három gyermekük született.

2006-ban Spath-Tuccinál mellrákot diagnosztizáltak, majd három évvel később meghalt. 47 évesen. „Soha nem hagyod abba a gyászt, és 11 év után is nehéz” – mondta a 2021-es CBS Sunday Morning című műsorban. Megjegyezve, hogy a veszteség „mindig is” nehéz lesz, ám felesége sosem akarta volna, hogy őt és gyerekeiket elnyelje a gyász. Két évvel felesége halála után Tucci eljegyezte Felicity Blunt irodalmi ügynököt, aki Emily Blunt színésznő nővére. Ám, amikor megosztotta a The Times-szal a boldogságát „azonnal pánikba esett”, és azt mondta később, hogy nagy bűntudatot érzett. Sokan ugyanis nyilvánosan bántották, hogy továbblépett.


Forrás:

Azok számára, akik betöltöttek egy bizonyos kort, 1997. március 9-e valószínűleg örökre bevésődik az emlékezetükbe. Ez volt az a nap, amikor Christopher Wallace-t, más néven The Notorious B.I.G.-t lelőtték Los Angelesben egy autós lövöldözés során. Akkoriban ugyan külön élt feleségétől, Faith Evans R&B énekestől, de válásuk nem volt hivatalosan bejelentve. Egy évvel B.I.G. halála után Evans feleségül ment Todd Russaw zenei producerhez, ami a néhai rapper rajongóit nagyon kiakasztotta. Később az énekesnő elmondta, hogy már házasságuk alatt sem volt boldog a rapper erőszakos viselkedése miatt, és jól esett neki, hogy valaki nemcsak támasza, de gyengéd is hozzá.


Forrás:

Jean Harlow, akit gyakran Amerika első szőke bombázójának is neveznek, feleségül ment Paul Bern filmrendezőhöz 1932-ben, ám két hónappal az esküvő után a férfi öngyilkos lett. Egy évvel később már Harold Rosson felesége volt, akivel 1935-ig élt házasságban. Bár sokan támadták, hogy nem sokáig gyászolt egyszer a következőt nyilatkozta:

„Hal kitartóan mellettem állt a bánatom és a tragédiám során. Együtt játszottunk, dolgoztunk, és úgy gondolom, hogy megtaláltam azt a tökéletes társat, amelyről minden lány álmodik." A pár Jane tragikus haláláig együtt volt.


Forrás: Elizabeth Taylor harmadik férje, Mike Todd színház és filmproducer szörnyet halt, miután 1958 márciusában lezuhant a The Lucky Liz nevű repülőgépe az új-mexikói Grantsben. Tizennégy hónappal később Taylor feleségül ment Eddie Fisher énekeshez, ami nagy hollywoodi botrányt robbantott ki.
Forrás: A néhai filmsztár, Henry Fonda ötször házasodott meg, ami hollywoodi mércével mérve kicsit sem furcsa. Ám özveggyé válása után szinte pillanatok alatt tett szert új feleségre. Henry második felesége, Frances Ford Seymour 42 évesen öngyilkosságot követett el. A párnak házasságuk alatt két közös gyermeke született, Jane Fonda és Peter Fonda. Mindössze néhány hónappal Seymour halála után Henry feleségül vette Susan Blanchard színházi producert, egy nála 21 évvel fiatalabb nőt, akivel viszonya volt a pletykák szerint.