Galéria

6 meghökkentő sztori, ami örökre elveszi a kedvedet a Valentin-naptól

Forrás:

„A barátommal már 3 éve voltunk együtt, amikor az addigi legdrágább ajándékot vettem meg neki Valentin-napra. Azt kérte, hogy menjek át hozzá, és töltsük ott az estét, szóval úgy vezettem a lakásáig, hogy alig vártam, hogy kibontsa az laptopot, amit vettem neki. Végül rendeltünk kaját, filmeztünk, majd odaadtam neki az ajándékot. Ezután elég furán és szótlanul kezdett viselkedni, majd fél órára rá közölte, hogy ő nem akarja folytatni a kapcsolatot. Persze a laptopot megtartotta...”


Forrás:

„Volt egy srác, akivel csak két hónapja jártunk, de hivatalosan még meg sem beszéltük, hogy mi a kapcsolati státuszunk... Épp ezért nem is szerettem volna erőltetni a Valentin-napi randit, ennek ellenére ő kitalálta, hogy menjünk el aznap egy étterembe. Persze nem mondta ki, hogy ez egy Valentin-napi randi, azt ismételgette, hogy találkozzunk pénteken, én pedig nem firtattam. Aznap este nagyon kiöltöztem, és nem keveset vártam az étteremben, a srác pedig sehol. Az emberek mind engem néztek, és éreztem a tekintetükben a sajnálatot, amiért felültettek. Aztán végre egy óra késés után megjelent a pasi, és közölte, hogy ő most semmi komolyat nem keres, szóval jobb lenne, ha többet nem találkoznánk.”


Forrás:

„A gimiben teljesen bele voltam zúgva a suli legmenőbb pasijába, így amikor megkért, hogy legyek a barátnője, majd kiugrottam a bőrömből. Még aznap küldtem neki vagy ezer üzenetet és csillogó gifet (akkoriban menő volt), amikben kifejeztem, hogy mennyire imádom őt, aztán egyszer csak a legjobb barátnőm felhívott, hogy elmondja, hogy az újdonsült pasim nevetve vallotta be neki, hogy csak megviccelt engem, mert kíváncsi volt, hogyan reagálok. Életem legrosszabb Valentin-napja volt!”


Forrás:

„Néhány évvel ezelőtt volt egy távkapcsolatom, aminek az utolsó 2 éve csak kínszenvedés volt, ezért tudtam, hogy muszáj szakítanom. Végre tudtunk találkozni, amikor viszont beültünk az étterembe, ahol szakítani akartam, rájöttem, hogy pont február 14-e van. Mivel már nem bírtam tovább, ezért szakítottam vele, ezzel viszont sajnos nem ért véget a történet. A járatomat törölték, ezért aznap ott kellett aludnom a volt barátomnál, hihetetlenül kellemetlen volt!”


Forrás:

„Titokban évekig szerelmes volt a legjobb barátomba, az egyik Valentin-napon pedig úgy döntöttem, hogy bevallom neki. Így is történt, szó szerint kiöntöttem a szívemet neki, ő viszont azt mondta, hogy egyáltalán nem érez így irántam, sőt, ő a közös barátunkba szerelmes titokban. Percekig azt fejtette ki nekem, hogy mennyire dögösnek találja a közös barátunkat, és reméli, hogy összejönnek egyszer. Nem az esett a legrosszabbul, hogy elutasított, hanem az, hogy ennyire érzéketlen volt velem, és semmibe vette az érzéseimet. Soha többé nem beszéltem vele, pedig évekig a legjobb barátom volt...”


Forrás:

„Az egyetemen volt egy srác, akiért teljesen odáig voltam. Helyes volt, magas és vicces, szóval minden megvolt benne, amire akkoriban vágytam. Valentin-napon pedig arra mentem vissza a kollégiumi szobámba, hogy az ajtómra rá volt ragasztva egy nagy piros maci, amin egy cuki üzenet is volt a pasitól, aki tetszett. Hihetetlenül örültem, biztos voltam benne, hogy ezek után össze fogunk jönni, az üzenetében ugyanis kimaxolta a szexi flörtölés fogalmát. Másnap találkoztunk, megfogta a kezemet, megsimogatta az arcomat, majd közölte, hogy bocsi, de elfelejtette mondani, hogy van barátnője, és ez zavar-e engem... Fura módon meglepődött, mikor közöltem vele, hogy hagyjuk békén egymást inkább...”