Galéria

Undorító dolgok, amiket minden nő csinál

Forrás: Kezdjük a nyilvánvalóval: MINDENKI kakil. Tekintve, hogy a nők is a "mindenki" kategóriába tartoznak, ez azt jelenti, hogy mi - igen, mi - kakilunk. És szeretjük.
Forrás: Méghozzá rendszeresen. Sokszor vezetés közben is. Ha van egy fika az orrunkban, és nincs zsebkendőnk, előfordul, hogy nem várunk, amíg találunk egyet....
Forrás: Amikor váratlanul érkezik a havi vérzésünk, és nincs nálunk betét vagy tampon, kénytelenek vagyunk göngyölt vécépapírt használni. Extra pont jár azoknak, akik egész nap így járnak, mert elfoglaltak. Ismerd be - te is csináltál már ilyet. Működik? Működik!
Forrás: A higiéniánk időnként megkérdőjelezhető. Négy napot is kibírunk hajmosás nélkül, köszönhetően a szárazsamponnak.
Forrás: Undorító, vagy csak egy újabb módja a víztakarékosságnak? Te döntsd el.
Forrás: Igen, összevérezzük a fehérneműnket. Gyakran. És aztán kiöblítjük a mosdóban, majd beáztatjuk és egész napra ott felejtjük. Annyira megfeledkezünk róla, hogy már csak akkor jut eszünkbe, amikor az egyik vendégünk kezet szeretne mosni és elborzad a látványtól.  Pedig nincs itt semmi látnivaló, mindenkivel megtörténik.