Galéria

Híres férfiak, akik nem vesztettek a sármjukból az idő múlásával

Forrás: A világ talán legszebb férfijának tartott Brad Pitt 40 éves karrierje óta nemhogy öregedni nem volt képes, de valamiért évről évre egyre tökéletesebb, ami nemcsak a vonásain, hanem a stílusán és a sármján is látszik.
Forrás:

A haját leszámítva pont olyan, mint a Gyűrűk Urában, ami egy-kettőre A-listás sztárrá emelte. A színész buddhista, naponta meditál, boldog párkapcsolatban él Katy Perryvel, kislányuk kétéves, és az egyébként 45 éves Orlando a nagy harmóniának köszönhetően kortalan marad.


Forrás: Az énekes egyszerűen képtelen öregedni. Sőt, az idő múlásával egyre jóképűbb és vonzóbb, ami a nők visszajelzésén is látszik. A mai napig falja a nőket és közel a 60-hoz is olyan izmokat villant, mintha most töltötte volna be a 25-öt.
Forrás: A 61 éves sztár a világ egyik legnagyobb agglegényeként volt számon tartva, aztán jött Amal, aki pillanatok alatt meghódította a sármos Clooney szívét. Ez persze egy percig sem volt befolyással George külsejére, aki ma már kétgyerekes apaként, 60 felett is botrányosan jóképű.
Forrás: Hugh mindig is a legszebb férfiak táborát erősítette, amit a szerepivel, kisugárzásával és szerénységével csak még jobban megerősített bennünk. Abban pedig mindenki egyetért, hogy a Kate és Leopold óta eltelt 20 évben semmit sem vesztett az isteni szépségéből.
Forrás: A Star Wars-filmek sztárja annak idején és ma sem bírja felfogni, mi az, amit annyira szeretnek benne a nők, pedig a válasz egyszerű: a sármját. A színészt egyszerre szexi és szerény kisugárzása teszi a mai napig olyan észveszejtően jóképűvé, még így 79 évesen is.
Forrás: Az akciófilmek királyának is becézett Liam Neeson, akárcsak szerepei, ő maga is hibátlan. Ez többek között kortalan külsejének és lehengerlő tekintetének köszönhető. Liam egyébként Harrison Fordhoz hasonlóan szintén nagyon szerényen áll a nők bálványozásához. A mai napig nehezen tud mit kezdeni a rajongásukkal.
Forrás: A 007-es ügynökként hírnevet szerzett szexi színész ma már 60+-os, de ennek ellenére is nők milliói imádják. Nem csoda, hiszen ősz tincsein kívül semmi sem változott rajta. Mély és igéző tekintete, kacér mosolya és sármos stílusa még mindig a régi.