Galéria

7 Valentin-napi nail art, ami szerelem első látásra

Forrás:

A hullámos vonalak és formák a körmökön még mindig hihetetlenül trendinek számítanak, ha pedig piros-rózsaszín-fehér kombót kérsz, már készen is van a tökéletes Valentin-napi nail art! Picit hosszabb körmökön jobban mutat ez a verzió, ráadásul egy hasonló színű gyűrűvel igazán bohó romantikus lesz a végeredmény!


Forrás:

Ha imádod a piros körmöket, de valami extrábbra vágysz a szerelmesek ünnepén, akkor mindenképpen ezt a manit ajánljuk neked! Különleges, romantikus, de mégis a tüzes piros szín dominál, amit úgy imádsz!


Forrás:

Ha abszolút nem szereted a feltűnő és extrém körmöket, akkor megtaláltuk számodra a tökéletes manikűrt! A lényeg, hogy az átlátszó körömlakkra kerüljön néhány fehér szív, és ha bevállalod, akkor felkerülhet pár visszafogott matrica vagy strassz. A végeredmény abszolút kifinomult és sikkes, a szívecskék miatt pedig maximálisan szerelem-kompatibilis.


Forrás:

Természetesen, ha körmökről van szó, akkor nem hagyhatjuk ki a sorból Hailey Biebert, aki hatalmas divathullámot indított el a cukormázas fánk manikűr trenddel. A Valentin-napi változat pedig már meg is érkezett, a piros részletekkel pedig csak még jobban imádjuk ezt a manit!


Forrás:

Bár még február van, de a Valentin-nap jó indok lehet arra, hogy becsempésszük a mindennapokba a pasztellszíneket. Ha imádod a hasonló árnyalatú szetteket, akkor egyszerűen muszáj kipróbálnod a következő időszakban ezt a manikűrt, ami talán előbb elhozza a jó időt, mint gondolnánk!


Forrás:

Nem hiába mondják, hogy a kevesebb néha több, hiszen olykor a legvisszafogottabb manikűrök a legszebbek! Ehhez csupán néhány réteg körömerősítőre van szükséged és pár tökéletesen elhelyezett cuki bordó szívecskére, amik akár matricák is lehetnek, ha nem vagy biztos a rajzoló képességeidben. Nekünk egyértelműen ez az egyik kedvenc manink a listán!


Forrás:

Az ombre köröm abszolút az aranykorát éli, így nem meglepő, hogy Valentin-napon sem tudsz mellélőni, ha ilyen manikűrt kérsz a körmösödtől. Ha a képen látható nude plusz barackos rózsaszín verziót választod, akkor tuti, hogy minden ismerősöd téged akar majd utánozni!