Galéria

Tetoválások, amiket nagyon utálnak a tetoválóművészek

Forrás:

A fektetett nyolcas, vagyis a végtelen szimbóluma egy világszerte kedvelt motívum, amit általában azok varratnak magukra, akik nagyon szerelmesek vagy gyászolnak. Rossz hír, hogy a tetoválók hihetetlenül utálják ezt a szimbólumot, mert minden második ember ezt kéri.


Forrás:

Mostanában nagyon divatosak az egészen vékony tűvel készült, aprócska minták, azonban ezek nem olyan menők, mint hiszed. A profi tetoválóművészek nem kedvelik, mert fele olyan tartósak sincsenek, mint a vastagabb vonalakkal rajzoltak.


Forrás:

A legtöbb tetováló egyszerűen nem érti, miért jó az embereknek, ha olyan tetkót választanak, ami már ott virít minden második emberen. „Sajnos” mostanra ilyenné váltak a madaras és tollas tetkók, ezeket irtó cikisnek tartják a szalonokban.


Forrás:

Vannak olyan minták, ami már annyira elcsépeltek, hogy a tetoválószalonok művészei ki nem állhatják őket, ilyen például, ha valaki római számokat, rózsákat vagy zsebórát szeretne magára.


Forrás:

„Mindörökké Margit” – Ismerős? Nos, a tetoválóművészeket a világból is ki lehet kergetni az ilyenekkel és ehhez hasonlókkal, utálnak neveket tetoválni, még akkor is, ha a pár együtt érkezik. Szerintük ez elképesztően gáz dolog!


Forrás:

Nagyon sok olyan szuperfan van, aki konkrétan ugyanazokat a mintákat akarja ugyanoda varratni, ahogy az kedvenc sztárján van. Még az sem érdekli őket, hogy míg az adott celeb számára az egy személyes minta, számukra semmi jelentősége sincs. A szalonokban az ilyen tervekkel érkezőket nem szívesen fogadják, többnyire valamilyen indokkal elutasítják.


Forrás:

A tetoválóművészek alapvetően nem szoktak senkit lebeszélni arról a tetoválásról, amit kitaláltak vagy kinéztek maguknak, de ha úgy érzik, szélsőséges a helyzet, akkor azért beavatkoznak. A többség például nem hajladó ittas vagy kiskorú vendégre tetoválni, őket biztosan elzavarják.