Galéria

A szexterapeuták elárulták a páciensek legvadabb sztorijait

Forrás:

„Egy nő felhívott, hogy a férje egy nagyon szokatlan dolgot szeretne kérni tőle, de nem tudta elmondani a telefonban, hogy pontosan miről is van szó. Aztán eljött egy terápiára, és elkezdett mesélni a férjéről, aki egy magas beosztású vezető volt, ráadásul sportolói múlttal is rendelkezik. Ezután rátért a lényegre; a férje azt szerette volna, hogy a felesége a családi kutyával közösüljön. Mivel már találkoztam ilyen fétissel, ezért nem is ezen lepődtem meg a legjobban, hanem azon, hogy a feleség komolyan megkérdezte tőlem, hogy ezt tényleg meg kell-e tennie. Félelmetes volt számomra, hogy ennyi idősen nem tudta magától, hogy természetesen senkinek sem szabad soha olyasmit megtennie az ágyban, amit nem akar! Miután ezt megbeszéltük, örömmel mondhatom, hogy észhez tért, és rájött, hogy bármennyire is szeretné boldoggá tenni a férjét, joga van nemet mondani a kutyával való szexre!”


Forrás:

„Volt egy páciensem, aki együtt járt hozzám a feleségével. Az volt a problémájuk, hogy a férjnek nagyon elfajult a lábfétise, a feleség már csak zokniban mert otthon lenni... Az egyik eset, amit elmeséltek viszont egyáltalán nem mindennapos; a férj ugyanis egy családi összejövetelen is elkezdett maszturbálni a takaró alatt, mert meglátta a felesége lábát, ilyennel pedig még nem találkoztam a pályám során, ugyanis a páciensek általában hatalmas szégyenérzettel rendelkeznek a fétisükkel kapcsolatban, és nyilvános helyen nem mernek ilyet csinálni. Sok-sok terápia után a dolgok jobbra fordultak náluk!”


Forrás:

„Az egyik páciensem szerette kutyának tettetni magát szex közben, ebbe pedig az is beletartozott, hogy kutyás hangokat adott ki, ráadásul azt is szerette, ha simogatják a hasát, és a partnere is teljesen benne van a játékban. Végül talált egy olyan nőt, aki nem csak benne volt a játékban, de hasonló fantáziái voltak, csak pont fordítva, így tényleg igaz, hogy mindenki megtalálja a tökéletes párját. Párszor még együtt is eljöttek hozzám, hogy elmondják, mennyire boldogok így.”


Forrás:

„Volt egy páciensem, aki alapvetően a világ legudvariasabb és visszafogottabb embere volt, az ágyban viszont úgy érezte, hogy muszáj káromkodnia. Ezt sokszor nem közölte előre a partnereivel, akik úgy érezték, hogy a férfi borzasztó bunkó és nem tiszteli őket, így szinte mindig szakítás lett a vége a dolognak. Miután sokat beszélt velem erről, azt mondtam neki, hogy ha mindenképpen csak így jut el a kielégülésig, azt már jó előre közölnie kell a szexpartnereivel, hogy ne aktus közben szembesüljenek ezzel a vágyával. Megfogadta a tanácsomat, és talált egy olyan nőt, aki nemcsak elfogadta ezt a szokását, de hozzá is ment feleségül.”