Galéria

Híres emberek meghökkentő családi titkai - van, aki évtizedekig titkolta

Forrás:

Edward Norton Pocahontas közvetlen leszármazottja, aki Powhatan törzsfőnök, az amerikai őslakosok törzsi vezetőjének lánya volt. A sztár úgy gondolta, hogy a történet csupán családi mendemonda, ám a közelmúltban egy családfakutatás során kiderült, hogy a tizenhetedik századi powhatan nő, Pocahontas valóban a tizenkettedik dédnagymamája a színésznek.


Forrás:

A híres szupermodellnek, Cindy Crawfordnak és így modell lányának, Kaia Gerbernek történetesen komoly irodalmi gyökerei vannak. Kiderült, hogy rokonságban állnak Amerika egyik irodalmi óriásával, Ernest Hemingway-el.


Forrás:

Robert Pattinson nemcsak az Alkonyatban került közel a vámpírsághoz. A színész távoli rokona ugyanis a tizenötödik századi román uralkodónak, III. Vladnak, akit minden idők leghíresebb vámpírja, Drakula ihletőjeként tartanak számon. És erről nagyon sokáig ő maga is hallgatott.


Forrás:

A családfa kutatók felfedezték azt a kapcsolatot, amely Johnny Deppet és a néhai II. Erzsébet királynőt összeköti. Ők ugyanis mindketten az 1300-as években uralkodó III. Edward angol királyhoz kötődnek rokoni kapcsolattal.


Forrás:

Ozzy Osbourne lázadó énjét egyik távoli rokonától, a törvényen kívüli bandita Jesse Jamestől örökölhette. A rocksztár azután szerzett tudomást erről a kapcsolatról, hogy a szakértők megvizsgálták a DNS-ét, és kiderült, hogy rokonságban áll I. György királlyal.


Forrás:

A sokoldalú színésznő, Glenn Close és a néhai Diana hercegné távoli unokatestvérek. Ők ketten 1989 márciusában találkoztak is, és együtt fotózkodtak, amikor Close filmjének, a Veszedelmes viszonyoknak zajlott a népszerűsítése.


Forrás:

Oprah Winfrey családjában másfajta titok lappangott. Kiderült, hogy van egy féltestvére, akit az anyja, Vernita titkolt előle, mert Patriciát 1963-ban örökbeadták. Létezését 47 évig titokban tartották a sztárműsorvezető előtt. A két nővér azonban megtalálta egymást és Oprah el is vitte Patriciát 2011-ben az Oscar-gálára.