Galéria

7 sztárpár, akiknek szerelme a közös munkával kezdődött el

Forrás: Egy szövegolvasási próbát követően a két színész szinte egyből tudta, hogy a közös munka lesz a végzetük. A forgatások megkezdése után pedig nem is volt megállás. A True Blood legelső epizódjának 2007-es felvételei után a pár randevúzni kezdtek és 3 évvel később, 2010-ben össze is házasodtak. Azóta többször nyilatkozták, hogy örülnek, hogy így lettek egymásba szerelmesek.
Forrás: 2011-ben Daniel Craig és Rachel Weisz együtt szerepelt a Álmok otthonában. Craig és Weisz nem találkozgattak a forgatások alatt, sőt a film bemutatása előtt évekig csak barátok voltak. 2010-ben kezdtek el találkozgatni, 2011-ben pedig összeházasodtak a film bemutatása előtt. Számos interjúban elmondták, hogy a közös munka és egymás színészi tehetsége olyan dolgokat indított el bennük, amiből egyből tudták, hogy ők ketten összetartoznak.
Forrás: Hugh és Claire eredetileg 2007-ben találkoztak az Este című film forgatásán, és nem sokkal ezután randevúzni kezdtek. Danes és Dancy 2009-ben házasodtak össze Franciaországban, néhány héttel később bejelentették házasságukat, de visszafogott szertartásuk részleteit titokban tartották. A színésznő azt mondta: „A házasság csodálatos. Kihívást jelent, és... egyre csak mélyül." Claire szerint a közös munka nagyon sokat segít abban, hogy rájöjjünk, mennyire passzolunk valakihez. A problémák, egy helyzet megoldása ugyanis jó próbatétel két fél számára.
Forrás: Kirsten Dunst és Jesse Plemons gyorsan összebarátkoztak, miután együtt dolgoztak a Fargo forgatásán, de csak 2016-ban kezdtek el randevúzni. Plemmons egy interjúban elárulta, hogy miután találkozott Dunsttal, tudta, hogy a színésznő még sokáig az élete része lesz. 2017-ben eljegyezték egymást, 2018-ban megszületett első, 2021-ben pedig a második kisfiuk. 2022-ben végül hivatalosan is összekötötték az életüket.
Forrás: A pár a Trónok harca forgatásán ismerkedett meg. Eleinte barátságnak indult, de a karaktereik között szövődött szerelem bennük is elindított valamit. 2012-ben pár hónapig randiztak is, de végül szakítottak. Harington akkor azt mondta, hogy ő és Leslie őszinte barátsága volt a mozgatórugója a kémiájuknak a képernyőn. Egy év után azonban újra találkozni kezdtek, az esküvőre 2018-ban Skóciában került sor. Azóta egy gyermekük született.
Forrás: Gwyneth Paltrow egy forgatás során találkozott Brad Falchukkal, aki producer és forgatókönyvíró. A pár 2015-ben hozta nyilvánosságra kapcsolatukat, akik akkor azt nyilatkozták, hogy éretten, szem előtt tartva a gyerekeiket és a saját elvárásaikat kezdtek bele a kapcsolatba. A közös munka pedig remek volt arra, hogy kiütközzön, ha esetleg mégsem illenek össze.
Forrás: 2014-ben találkozott a két sztár, amikor mindketten zsűritagok voltak a The Voice műsorában. Miközben vigasztalták és támogatták egymást a válás nehéz folyamata során, amelyen épp mindketten keresztül mentek, mély kötelék alakult ki közöttük, amely idővel csak erősödött. Ez a kapcsolat hozta végül össze őket. Hivatalosan 2015-ben kezdtek el randevúzni, 2020-ban pedig eljegyezték egymást. Egy évvel később, 2021 júliusában összekötötték az életüket is. Stefani azt mondta, hogy Sheltonnal való találkozása élete egyik legszebb pillanata volt, mert elveszettnek és elhagyatottnak érezte magát. Shelton pedig kijelentette, hogy az énekesnő mentette meg az életét, és senki más nem tudta olyan jól felfogni a fájdalmas válását, mint ő.