Galéria

4 ijesztő történet, amikor egy rajongó minden határt átlépett a kedvenc sztárjánál

Forrás:

Sajnos Taylornak nagyon sokszor meggyűlt a baja az őrült „rajongókkal”, akik megszállottan akartak a közelébe jutni, és több esetben az életére törni. Csupán ebben az évben két különböző férfit tartóztattak le azért, mert megpróbáltak betörni a New York-i lakásába. 2018-ban a 38 éves Julius Sandrock képes volt Coloradóból Beverly Hillsig vezetni, egészen Taylor otthonáig (EGY MASZKBAN), a legnagyobb para a dologban pedig az, hogy még egy kés is volt nála... Szerencsére semmi nem történt, a férfi ellen pedig az énekesnő távoltartási végzést kért.


Forrás:

A gyönyörű színésznőnek egy nem kevésbé félelmetes sztorija van az egyik megszállott rajongójával. Az 50 éves Mark Revill ugyanis rendszeresen ellátogatott Keira londoni otthonához, a postaládájában pedig folyamatosan üzeneteket hagyott. Egyszer még egy pendrive-ot is küldött a színésznőnek, amin macskás zenék és nyávogások voltak. A férfit szerencsére 2017-ben pszichiátriai kórházba küldték.


Forrás:

A népszerű énekes néhány évvel ezelőtt nem semmi sztorit élt át. 2013-ban az akkor zaklató, Mark Staake azt tervezgette, hogy Justint kiheréli, majd megöli. A férfit végül New Yorkban kapták el, amikor is elmondta a rendőröknek, hogy azért akarta kasztrálni Justint, mert megváltozott, ez pedig nem tetszett neki.


Forrás:

Oké, talán ez egy viccesebb sztori. Robert ugyanis épp egy filmet forgatott Spanyolországban, egy nő pedig szó szerint minden egyes nap megjelent a lakása előtt heteken keresztül. Rob pedig az elmondása szerint annyira unatkozott és magányos volt, hogy végül elment a nővel vacsorázni. „Szó szerint végig panaszkodtam a randit, a létező összes nyűgömet-bajomat megosztottam vele... Soha többé nem láttam.”