Galéria

Emlékezzünk meg Lisa Loringról közösen - Nézd meg róla készült galériánkat!

Forrás:

Lisa Loring 1958-ban született, gyermekkora egy részét Hawaii-on töltötte, később édesanyjával és nagymamájával Los Angeles-be költöztek. Mindössze 3 éves volt, amikor gyermekmodell lett belőle.


Forrás:

A kislány éppen csak megszokta a fényképezőgép előtt való pózolást, amikor édesanyja elkezdte sorozatos-filmes meghallgatásokra vinni. Az Addams Family előtt egy színészi munkája volt, feltűnt a Dr. Kildare kórházsorozat egyik epizódjában.


Forrás:

A színésznő csupán 5 és fél éves volt, amikor kiválasztották Wednesday ikonikus szerepére a sorozat 1964-1966 között futó, első verziójában. Ekkor még olvasni sem tudott, ezért az anyukája és a mamája olvasták fel neki a szövegeit, amiket így magolt be. Mindig úgy nyilatkozott, az Addams Family valóban a családja volt.


Forrás:

Lisa Loring még csak kiskamasz volt, amikor anyukája elhunyt, 14 évesen kellett eltemetnie őt.


Forrás:

A színésznő csupán 15 éves volt, amikor először férjhez ment, Farrell Foumbergtől született egy lánya. Másodszor 1981-ben házasodott, ezt a férjét Doug Stevensonnak hívták. A harmadik a felnőtt filmes Jerry Butler volt 1987-ben. Negyedszer 2003-ban állt az oltár elé, Graham Rich-csel 2014-ben váltak el. Egyetlen lányán kívül más gyermeke nem született.


Forrás:

Lisa Loring alapvetően nem futott be nagy színésznői karriert, legjelentősebb szerepe egyértelműen Wednesday volt, összesen pedig 16 produkciónál jegyzik a nevét, az utolsó 2015-ös.


Forrás:

Lisa Loring 2023. január 28-án, néhány héttel 65. születésnapja előtt hunyt el szívrohamban, amit a dohányzás és a magas vérnyomás okozhatott.