Galéria

Híres magyar nők, akik 40 felett szültek

Forrás: Az Anna & The Barbies zseniális és egyben extravagáns énekesnője, aki egyébként sosem hagyta, hogy mások mondják mikor és mit tegyen, 40 évesen adott életet első gyermekének, majd két évvel később, 42 évesen a másodiknak.
Forrás: A gyönyörű színésznőnek már volt egy nagylánya, Panka, amikor megismerkedett Pataki Ádám cukrásszal. 2016-ben pedig megszületett a közös kisfiúk is, aki a Marci nevet kapta szüleitől. Ekkor Claudia 43 éves volt. 
Forrás: Sosincs késő az anyasághoz. Erre pedig Rita az egyik legjobb példa, aki első gyermekét 42 évesen hozta világra.
Forrás: A színésznő még 2001-ben ment feleségül férjéhez, akitől három gyönyörű gyermeke született. A legkisebbet, Tamarát 41 évesen szülte, amit igazi ajándéknak tart az életében.
Forrás: A műsorvezető 33 évesen lett először anya, ám az élet úgy hozta, hogy 10 évvel később ismét bekopogtatott hozzájuk a gólya. Így 43 évesen, 2019-ben megszületett második gyermeke is.
Forrás: A csodaszép 38 éves modell-műsorvezető köztudottan sokáig küzdött endometriózissal, ami miatt a teherbeesés esélye is sokkal csekélyebb, ám ahogy a szerelem, a baba is eljött az életébe. Olívia pár hete született meg, Regi pedig boldogabb, mint valaha.
Forrás: A színésznőnek már 11 éves volt Csenge nevű lánya, amikor Elza Zorka megfogant. Akkor Nelly 42 éves volt, de egy kicsit sem félt. Sőt, állítása szerint sokkal könnyebben és lazábban viselt mindent, mint első gyermeke érkezésénél.