Galéria

Híres férfiak, akik még mindig nem kötelezték el magukat

Forrás: A színészt legutoljára Lily Jamesszel és Selena Gomezzel hozták hírbe, ám előbbi pár hét után véget ért, utóbbi pedig inkább csak pletykának tűnik. A színész kicsit sem stresszel azon, hogy már jó ideje nincs barátnő az életében. Mentett kutyusával tökéletes kis életet épített ki, ami állítása szerint jelenleg elég is számára. Sokan úgy vélik, mindössze arról van szó, hogy nem bírja az elköteleződést.
Forrás: A színészről Angelina Jolie-tól való válása óta csak egyszer lehetett hallani, hogy új szerelem van az életébe. Ám, ki tudja miért, annak is vége lett. Évek óta nem látták nyilvánosan randizni, holott Hollywood egyik legszebb férfijaként tartják számon. Napjait munkával és motorján ülve szereti tölteni, méghozzá drámák és bírósági hercehurcák nélkül. Valószínű ezért sem nagyon mer új kapcsolatba kezdeni közeli barátai szerint.
Forrás: A színész-énekes rengeteg híres nőt tudhat a listáján, ám valamiért a házasság és a gyerekvállalás mindig elkerülte. A sztár elsősorban önfejlesztéssel és utazásokkal szereti tölteni a szabadideje nagy részét. És ez neki bőven elég. Persze szán időt a randizgatásra, de lekötni semmi kedve nincs magát.
Forrás: A zenész olyan hírességek barátja volt, mint Selena Gomez és Bella Hadid. De mindegyik viszonya véget ért. Dalaiban többször bevallotta, hogy nem tartozik a monogám emberek táborába, és ehhez úgy néz ki, tartja is magát. Már jó ideje a szingli sztárpasik között találjuk a nevét, amit állítólag nagyon is élvez. Főleg, hogy karrierje jelenleg egyenesen ível felfelé.
Forrás: A nagy nőcsábász hírében álló zenésznek nemrég született meg a kisfia, és úgy festett, hogy sok év szinglilét után megtalálta az igazit modell párja, Jena Frumes személyében. Ám néhány hónapja - pár héttel gyermekük születése után - bejelentették, hogy véget vetettek a kapcsolatuknak. A viszonyuk ugyan jó maradt, de Derulo szinte egyből fejest ugrott a bulikba és a szingliségbe.
Forrás: A színész sokáig alkotott egy párt Vanessa Hudgensszel, de szakításuk után valami megváltozott. Voltak ugyan rövidebb kapcsolatai, de az egyedülállóságban találta meg igazán önmagát. Zac Efronnal a Föld körül című Netflixes sorozatában pedig a világot is bejárta egy stábbal. Egy interjúban azt is elmondta, hogy néha igenis kellenek az ilyen hosszabb egyedüllétek, hogy igazán magunkra találjunk.