Galéria

Magyar sztárok, akik nem akármilyen helyen mondták ki a boldogító igent

Forrás:

Gianni és Zita 2017-ben kötötte össze az életét azon a helyszínen, ahol először találkoztak egymással. Ez pedig a mesés Dolomitok tövében, a Val Gardena síparadicsomban volt.


Forrás: A Petőfi TV jóképű műsorvezetője a mesés Badacsonytomajt választotta gyönyörű feleségével esküvőjük helyszínének. Családjuk és szűk baráti körük előtt mondták ki egymásnak az igent, méghozzá Balaton egyik legszebb térségében.
Forrás: A színésznő 5 éve mondta ki az igent Pataki Ádám mestercukrásznak, akivel egy igazán egyedi helyszínre esett a választásuk. A nagy napra a a sarlóspusztai lovastanyán került sor és a Csillagok háborúja zenéjére vonultak be.
Forrás: A gyönyörű műsorvezető a Római-parton mondta ki az igent férjének, Lékai Máténak, akivel tartani akarták magukat a hagyományokhoz. Vagyis, hogy eljegyzés után az esküvő, majd a baba érkezzen, de Noé előbb szándékozott érkezni, így már ő is esküvői vendég volt.
Forrás: A rapper két esküvővel is bizonyítani akarta szerelmét Hajninak. Az első Las Vegasban volt, míg a másodikra - ahova már egy nagyobb sereget is összegyűjtöttek a bulihoz - egy szekszárdi borpincében került sor. De ez még nem minden, ugyanis az esküvő 3 naposra sikerült.
Forrás: Az énekesből életmód guruvá avanzsált Kasza Tibi és neje a Grand Canyonnál esküdtek örök hűséget egymásnak. A Crystal egykori tagja titokban vitte oda szerelmét, hogy ne csak szép, hanem különleges élmény is legyen az esküvő.