Galéria

5 zseniális szexpóz, ha orálisan akarod a mennyekbe repíteni a párod

Forrás: Sokan hiszik azt, hogy az orális együttlétet nem lehet intimmé tenni, pedig a perec póznak köszönhetően ez nagyon is megvalósítható. Ehhez azonban egy kis férfierőre is szükség van, hiszen fejjel lefelé kell megtartani a pár női tagját, méghozzá úgy, hogy a lábai a férfi nyakában legyenek, ezzel is könnyebb utat engedve az orális élvezeteknek.
Forrás: Ez az igen egyszerű, ám több kiegészítőt is   igénylő póz elképesztő élménnyé tudja tenni a nyelvvel történő orgazmust. A lényeg, hogy a nő feküdjön a hátára, amit a pár férfi tagja előtte kicsit beolajozott, majd a lábait helyezze az álló helyzetben lévő férfi nyakába. A férfi így könnyen tudja előre-hátra tolni a hátán választottját, ezzel is intenzívebb élményt adva a pillanatnak.
Forrás: A nő feküdjön a hasára, két kezét és két lábát tárja szét, majd nyomja ki a csípőjét. A férfi óvatos és finom nyelvmozdulatokkal elégítse ki hátulról a kedvesét, aki minden bizonnyal élete egyik legszebb orgazmusát fogja átélni.
Forrás: A kutyapóz sok férfi kedvence, orálisan pedig sok nőé lesz. Kényelmes, mégis földöntúli tud lenne az az orgazmus, amelyet ebben a pózban élünk át a párunk nyelvének köszönhetően.
Forrás: A női partner feküdjön az oldalára, majdnem hogy magzatpózban. Ha egy kicsit feldobnánk a pózt, akkor a csípő alá helyezzünk egy párnát, hogy könnyebb dolga legyen a férfinek. Akár hátulról, akár alulról kezdi a nyelvével való izgatást, a szokatlan nyelvorgánum iránya miatt elképesztő élményben lehet részünk.