Galéria

4 hajszín, ami meg fogja hódítani 2023-at

Forrás:

A rezes árnyalatok már tavaly is felütötték a fejüket, de ebben az évben fognak csak igazán kiteljesedni. Ráadásul biztos, hogy emlékszel még a eperszőke hatalmas sikerére néhány évvel ezelőttről, igaz? Most az eper és a rezes árnyalatok fognak egy csodás új hajszínt alkotni, amely sokkal finomabb és ízlésesebb lesz, mint anno az eperszőke, mégis hozzák a rezes árnyalatok melegségét. Tökéletes, igaz?


Forrás:

A legmenőbb fodrászok egyetértenek abban, hogy a hamvas szőke ideje lejárt, és most már abszolút a melegebb szőke hajszínek azok, amelyek előtérbe kerülnek. Épp ezért tökéletes választás akár a tavaszi időszakra egy gyöngyfényű aranyszőke hajszín, amely ragyogó, meleg tónusú és igazi dívát csinálhat belőled a következő időszakban.


Forrás:

Hailey Bieber bebizonyította, hogy nem csak a szőkéké a világ, sőt! Fodrásza a barna hajszín egy új dimenzióját mutatja meg nekünk folyamatosan, Hailey pedig a vadiúj és extra rövid hajával is ugyanolyan gyönyörű, mint a hosszú tincseivel volt. Ez pedig egyértelműen a tökéletesen kiválasztott, gazdag barna hajszínének is köszönheti! A meleg tónusok itt is hatalmas szerepet játszanak, úgy tűnik tehát, hogy 2023 abszolút nem a hideg árnyalatokról fog szólni!


Forrás:

Talán most csodálkozol, és azt gondolod, hogy ez csak vicc, pedig higgy nekünk, ha azt mondjuk, hogy a Barbie pink hatalmasat fog menni idén! Természetesen ennek az extrém hajszínnek a sikere köszönhető lesz a Margot Robbie főszereplésével készült Barbie filmnek is, ráadásul az is biztos, hogy nyáron a fesztiválokon rengeteg trendi embert fogsz látni pink hajjal!