Galéria

Van, aki alig múlt tinédzser: híres emberek, akik mai viszonylatban nagyon fiatalon házasodtak össze

Forrás:

A Kegyetlen játékok két sztárja nem várt sokat. 23 évesen ment férjhez Reese az akkor 25 éves Ryanhez. Mire Witherspoon 27 lett, már megszülte két gyermeküket, Ava-t és Deacont. Sajnos kilenc évnyi házasság után elváltak útjaik.


Forrás:

A tini rocker Avril Lavigne és a Sum 41-es Deryck Whibley óriási szerelembe estek, mikor a lány 21, a fiú 26 éves volt. A pár 2006-ban összeházasodott, de 4 évvel később barátokként külön utakon folytatták.


Forrás:

A Hanson együttes tagja feleségül vette tinikori szerelmét, Natalie Anne Bryant, amikor még Taylor is csak 18 éves volt. A pár kapcsolata töretlen, öt közös gyermekük van: Jordan, River, Viggo, Penelope és Wilhelmina. Mmmmbop, ez aztán szerelem!


Forrás:

Goldie Hawn híres lánya 21 évesen ment hozzá a Black Crowes frontemberéhez. A párnak van egy Ryder nevű fia. 2006-ban szakítottak, és Kate-nek azóta született egy másik fia is, Bingham Hawn a Muse-s Matt Bellamy-tól, majd egy lánya is, Rani Rose, Danny Fujikawa-tól.


Forrás:

Megan még 2010-ben, 24 évesen kötötte össze az életét a 90210 szívtiprójával, akitől három fia is született. 2015-ben elváltak és egy ideje Machine Gun Kelly a szexi Fox párja.


Forrás:

A Reszkessetek betörők sztárja és a szintén színésznő Miner még csak 18 évesek voltak, mikor egybekeltek. Négy év múlva barátságban váltak el, és ezután Macaulay olyan hírességekkel járt, mint Mila Kunis.


Forrás:

A színész-rendező Olivia 19 évesen férjhez ment Tao Ruspoli olasz herceghez és filmrendezőhöz. 2011-ben, hét év házasság után elváltak, mert Wilde úgy érezte, hogy nem fejlődik férje mellett.