Galéria

Madonna meghökkentő szépségtrükkjei

Forrás: A sztár jelenlegi kozmetikusa Edyta Jarosz, aki elárulta, azt tanácsolta Madonnának, használjon naponta több hidratáló terméket a tökéletes arcbőr megőrzése érdekében. Legyen köztük C-vitaminos szérum, és valami olyan is, ami extrém erősen hidratál. A sorrend szintén nagyon fontos, először a leglágyabbat kell felvinni, utolsónak pedig a legsűrűbbet.
Forrás: Madonna olykor megszegi ugyan a diétáját, de alapvetően makrobiotikus módon étkezik a szépsége érdekében, ami azt jelenti, hogy sok brokkolit, répát, babot, magvakat, illetve halat fogyaszt.
Forrás: „Nem Gisele Bündchen testével születtem, úgyhogy muszáj dolgoznom érte!” – mondta egyszer egy interjúban Madonna . Az énekesnő úgy gondolja, könnyen hízós típus, így sok edzéssel próbálja magát karcsún tartani.
Forrás: „Szerintem nagyon sokszor gondol mindenki az öregedésre. Túl sokat gondolunk a korra. Szerintem ezt abba kellene hagyni. Hagyd abba az ezen való gondolkozást és csak éld az életed, ne hagyd, hogy a társadalom megmondja neked, hogyan kellene érezned magad a saját koroddal kapcsolatban, vagy hogy hogyan kellene viselkedned” – árulta el egy interjúban Madonna , aki senkinek nem akar megfelelni, közel a 65-höz is olyan ruhába bújik, amiben a legjobban érzi magát.