Galéria

6 apróság, ami megsokszorozza a szexiséged!

Forrás:

A piros vagy vörös rúzs egyszerűen soha nem fog kimenni a divatból, hiszen ezek az árnyalatok a szerelmet, a szenvedélyt, a szexualitást szimbolizálják. A szem, a szemöldök, illetve az ajkak idővel veszítenek csillogásukból, teltségükből, azonban egy mesés piros rúzzsal újra te lehetsz az este flörtkirálynője. A lényeg, hogy olyan árnyalatot válassz, ami szépen passzol a szemed és bőröd színéhez. Felkészültél a csábításra?


Forrás:

A testbeszédszakértők álláspontja szerint nincs szexisebb, mint, amikor egy nő hátra billenti a fejét és úgy nézi csábosan a kiszemelt férfit. Ez a technika a szakemberek szerint mindenkit százszor szexibbé és ellenállhatatlanabbá tesz, szóval vesd be bátran, amikor szeretnéd felhívni magadra valaki figyelmét.


Forrás:

Nincs kellemetlenebb annál, mint, amikor azt látod, valaki úgy mosoly rád, hogy a szeme elárulja, ez nem valódi. Te soha ne tegyél ilyet, hiszen nincs szexibb, izgatóbb és bájosabb annál, mint, amikor egy lány „csíkszemmel” mosolyog a világra.


Forrás:

Bár már nem a középkorban élünk, a nők mind a mai napig extra szexinek látják azokat a pasikat, akiknek van valamilyen hege egy korábbi sérülésből. A tudományos felmérések szerint a sebhelyekhez olyan tulajdonságokat párosítanak, mint férfias, bátor és erős. A jelenséget fordítva is megvizsgálták, a pasik egyformán szépnek látták a heges és hegmentes nőket.


Forrás:

Egy néhány évvel ezelőtt készült felmérés szerint a férfiak számára nagyon vonzó egy olyan lány, akinek könnyen kipirul az arca, kimondottan szexinek látják. Egyből előhozza belőlük a legvédelmezőbb énjüket.


Forrás:

Fogadjunk, hogy nem hitted volna, hogy az egyik legszexibb ruhadarab, ami egyszerűen minden nőnek jól áll, az nem más, mint a fekete garbó! Minden arcformához passzol, mindenkit kívánatossá, titokzatossá, elegánssá tesz. Adj neki egy esélyt, ha eddig nem tetted!