Galéria

4 csillagjegy, aki az átlagnál is labilisabb érzelmileg�

Forrás: A Szűz csillagjegyű ember külső szemmel kedves, rendes és kifejezetten erős személyiségnek tűnik, ám ez sajnos csak a látszat. Alapvetően ezekkel igyekszik elterelni a figyelmet gyengeségeiről. Többek között arról, hogy nehezen old meg problémákat egyedül, és ha mégis rákényszerül az önállóságra, akkor úgy érzi eljött a vég és minden kártyavárként omlik össze körülötte. Ritkán lehet nagyobb felelősséggel járó munkát rábízni, mert egy nehéz pillanatban menekülőre fogja és mindenkit magára hagy.
Forrás: A kétarcú Ikrek alapvetően egy életrevaló és harcias jegy, aki senkitől és semmitől nem riad vissza. Ám, a felelősség és a több munka őt is képes megingatni. Gyorsan vált személyiséget, ha úgy érzi, hogy nincs biztonságban. Sőt, sokszor attól sem riad vissza, hogy másokat sokkolva adja ki az érzelmeit, ezzel egy igen kicsapongó és szeszélyes személyiségként leírva magát.
Forrás: Az erős és mások szemében nagyon is vonzó Bika retteg az érzelmi elköteleződéstől. A párkapcsolatai és a barátságai sem tartanak sokáig, mert mindenkit ellök maga mellől, ha jobban elkezdene kötődni. Ha ez mégis megtörténik hurrikánként söpör végig a környezetén, felégetve maga körül mindent. Érzelmi instabilitását sokszor fogja gyermekkorára, pedig mindössze csak arról van szó, hogy nem szeret időt és energiát szánni másokra magán kívül.
Forrás: A csendes és magába forduló Bak mindig kerüli a nagy társaságokat. Jobban szeret otthon, a biztonságot nyújtó otthonában lenni, hogy ezzel is védje magát mindentől, ami esetleg fájdalmat vagy nehézséget okozhat az életében. Emiatt azonban sok mindenről lemaradhat és az emberek is elpártolhatnak mellőle. Érzelmi instabilitása pedig gyakori dühkitöréseiben fedezhető fel, amiket képtelen kezelni.