Galéria

7 híres szívdöglesztő ember, akik még mindig szinglik, de a rajongók spekulációi választ adhatnak rá, miért

Forrás:

A szépséges színésznő régen falta a férfiakat és a nőket is. Számtalan híres és kevésbé híres sztárral volt viszonya, de Brad Pittel való válását követően szinte soha nem lehetett férfival látni. Sőt, egészen tavalyig semmit sem lehetett tudni a szerelmi életéről, csak annyit, hogy The Weeknd-del volt egy rövid viszonya. A rajongók szerint a színésznő rájött, hogy a függetlenség számára a legkézenfekvőbb, így maximum csak kalandokba hajlandó bocsátkozni.


Forrás:

Mindenkit sokként ért amikor Momoa és Lisa Bonet bejelentették válásukat. Azóta több nővel is összehozták, de a rajongók szerint a színész annyira sok munkát vállal be, amit egy nő sem bír elviselni. Főleg, hogy a szabadidejében inkább sörözni jár, mint romantikus étteremben.


Forrás:

Emiliának köztudott, hogy nem volt más kapcsolata Charlie McDowell filmrendezővel való szakítása óta. A színésznő még a Raya nevű híres randi alkalmazást is kipróbálta, de nem sokkal később törölte a profilját, mert másra számított. Rajongók szerint a színésznő annyira magasra tette a lécet, aminek egy haladó férfi sem tud megfelelni.


Forrás:

A színésznő Sean Penn óta egy férfit sem engedett magához közel. Állítólag a színész nagyon erőszakos volt, ami olyan nagy sokk volt számára, hogy gyermekeit nézve inkább az egyedüllét mellett döntött. Ezzel pedig a rajongói is teljesen egyetértenek.


Forrás:

A gyönyörű énekesnő randizgat ugyan, de 2 éve senkivel sem jött össze. Egyesek szerint Dua Lipa annyira ráérzett a szinglik gondtalan életére, hogy esze ágában sincs energiát és időt szánni egy újabb szerelemre. A követői úgy vélik sosem volt ilyen szép a sztár, amit valószínű is nagyon jól tud. Ennek pedig köze van a nyugodt életéhez is, férfiak nélkül.


Forrás:

A színésznő magánélete egy ideig nyitott könyv volt, ám utolsó válása óta semmit sem tudni az életének ezen részéről. Az biztos, hogy szemmel láthatóan élvezi az életet annak ellenére, hogy egyedülálló 50-es. A rajongók több kommentben is elmondták, hogy Aniston most jött rá, hogy egyedül is csodás és teljes életet lehet élni, amitől már nem akar megválni.


Forrás:

A szexi színésznek több szépséggel is volt kapcsolata, de valamiért képtelen lekötni magát. Sokak szerint zabolátlan természet és még nincs elég türelme egy komoly kapcsolat fenntartásához.