Galéria

Ezért próbáld ki a spork szexpózt, méghozzá minél hamarabb

Forrás: A nagy kihívást szerető embereknek semmi sem lehetetlen, de ez a póz valóban fel tudja adni a leckét. Ám, ha sikerül, az orgazmus garantál, méghozzá nem is akárhogyan. Feküdj az oldaladra, ő pedig merőlegesen a két lábad közé szintén az oldalára fekve helyezkedjen el. Sok hajlékonyságot és testmozgást igényel, de ebben a helyzetben olyan mélyen képes megvalósulni a behatolás, amivel a gyönyörök gyönyöre érhető el.
Forrás: Ha szeretnél kényelmesen eljutni a csúcsra a kedveseddel, akkor mindképp tedd magadévá a fordulást. A póz ugyanis arról kapta a nevét, hogy szó szerint egy fordulással zárhattok derékszöget. Feküdj hanyatt ő pedig 90 fokot zárva szintén feküdjön az oldalára neked merőlegesen. Mindkét lábad vesd át a csípőjén, és hagyd, hogy mélyebbre és mélyebbre hatoljon.
Forrás: A klasszikus spork szexpózt előzte meg a régi, ugyanis itt mindketten oldalt fekszetek, derékszöget pedig úgy zártok, hogy az egyik lábat hátra teszed a csípője fölött. Így sokkal könnyebb hozzáférése lesz a csiklódhoz és minden máshoz, hogy az orgazmusod még nagyobb és hosszabb legyen.
Forrás: A nő a hátán fekszik, egyik lábát a partnere vállára téve. A behatoló partner pedig az oldalán fekszik, és az egyik könyökére támaszkodik, hogy oldalról/merõleges szögbõl hatoljon be. Ha a felül lévő személy megfogja a női partner lábát, mélyebbre tud hatolni. Egy párna a feneke alá helyezve is növelheti az élvezetet.
Forrás: A dupla spork kifejezetten az édeshármashoz lett kitalálva, amit a fordulással indítsatok a párotokkal, majd a harmadik, hasonlóan derékszöget zárva helyezkedjen a párod, majd a te fejed felé. Így lényegében egyszerre élvezhetitek a spork póz adta gyönyört és egyszerre is élvezhettek el.