Galéria

Híres emberek ritkán látott gyermekei, akik csak különleges alkalommal mutatták meg magukat

Forrás: Ben Affleck és Jennifer Garner legkisebb gyermeke tiszta édesapja. Bár még nem tudni, hogy hasonlóan színész és rendező lesz-e, de az biztos, hogy ő is kerüli a fotósokat. Jobban szeret farmerben és pólóban meccset nézni, és a vörös szőnyeges események helyett inkább sportol a barátaival. Persze nagy ritkán, elsősorban anyukája miatt ő is megjelent már a vörös szőnyegen mindenki legnagyobb meglepetésére.
Forrás: Jim Carrey egyetlen lánya napjainkban már anyuka. Bár imádja édesapja színészi tehetségét, ő sosem szeretett volna ismert lenni. Ettől függetlenül a gumiarcú sztár miatt néha-néha mindenki megcsodálhatta a nyilvános eseményeken, milyen csodaszép a valóságban is.
Forrás: Bár Robert Downey Jr. sokáig küzdött a fiával, annak botrányos viselkedése miatt, ma már szerencsére rendezték a soraikat. A színész maga is ritkán - kifejezetten csak a filmjei miatt - mutatkozik bármilyen nyilvános eseményen, fia azonban még ennél is jobban szereti kerülni a reflektorfényt. De, ahogy minden jó gyerek, aki imádja az apját, olykor-olykor ő is bevállalja a plusz egy fő szerepét.
Forrás: Lisa Kudrow igazán büszke anyuka, ugyanis fia nemrég diplomázott le, gyerekkora pedig minden volt csak botrányos nem. A fiú teljesen átlagos és boldog életet tudhat a magáénak, távol Hollywoodtól. A színésznő szerint pontosan emiatt lett olyan kiegyensúlyozott és sikeres a fia a tanulásban. Bár Julian édesanyját mindenki ismeri a világon, ő csak nagyon nagyon ritkán lép vörös szőnyegre miatta.
Forrás: Danny Moder és Julia Roberts lánya szó szerint láthatatlanul vált ifjú hölggyé, aki csodás keveréke lett híres szüleinek. Gyönyörű szőke haja és természetes szépsége már most mindenkiben azt az érzést kelti, hogy Hollywood új generációs színészeinek egyike lehet majd. Ám Hazelnek semmi ilyen terve nincs. Mindössze édesapját szerette volna támogatni egy eseményen, mert nagyon büszke arra, amit rendezőként elért.
Forrás: A színész előző éve kétség kívül elképesztő volt. Hosszú évek után több alkotással is sikerült bebizonyítania, hogy a mai napig zseniális színész és van helye Hollywood krémjében. Fiai bár igyekeznek távol tartani magukat a nyilvánosságtól, édesapjukra annyira büszkék voltak a Bálna című film kritikái után, hogy ők is megmutatták magukat.
Forrás: Néhány hete mutatta meg magát először vörös szőnyegen a Pókember filmek sztárjának lánya, aki kiköpött édesapja. Ruby ártatlan bája mindenkit magával ragadott, főleg, hogy láthatóan csak édesapja kezét fogva érezte magát komfortosan. Ruby egyébként még tanul, és híres apja szerint nagyszerű érzéke van a művészetekhez.