Galéria

5 tipp a boldog házasságért!

Forrás:

Te tudod, hogy az öt szeretetnyelv közül melyik áll hozzád a legközelebb? Várj, segítünk egy kicsit, ezek azok: szerelmes szavak és bókok, szívességek, ajándékozás, minőségi idő együtt, testi érintések. Most, hogy tudod, kérdezd meg, a házastársadat, ő melyik módon érzi a legjobban szeretve egymást. Ha megvan a válasz, tudjátok, mit kell tennetek!


Forrás:

Egy kapcsolat elején a szex még spontán, szenvedélyes és vad, nincs szükség szervezésre, már csak azért sem, mert még nem születtek gyerekek, akik miatt nehézkessé vált a dolog. Mindegy mióta vagytok együtt, a szex nem veszhet ki a házasságból, különben végetek. Mindig teremtsetek alkalmat egy kis flörtölésre, beszélgetésre és szexre!


Forrás:

Egy hosszú kapcsolatban, házasságban magától értetődő, hogy nagyon sok időt töltötök együtt. Azonban az nem egészséges, ha soha nem csináltok semmit egymás nélkül. Legyen a másiktól független életetek is, járjatok külön futni, edzeni, esetleg táncórára vagy festő kurzusra.


Forrás:

„Sajnálom, ha így érezted.” „Sajnálom, hogy ez történt.” Ismerősek ezek a mondatok? Ha igen, van egy rossz hírünk: hajlamos vagy totál kamuból bocsánatot kérni a másiktól. Amennyiben tényleg az elnézését szeretnéd kérni, vedd figyelembe, hogyan hatott rá az, amit tettél vagy mondtál, mondd meg, mennyire sajnálod, mondd el, mit teszel annak érdekében, hogy ez többé ne fordulhasson elő.


Forrás:

Talán már sokszor hallottad, hogy a hosszú házasság titka, ha minden héten legalább egyszer randiztok. Ez igaz is, de csak abban az esetben, ha munkát tesztek bele, szóval nem elég minden alkalommal foglalni egy asztalt ugyanabban az étteremben. A programok legyenek változatosak, próbáljatok ki ezt-azt.