Galéria

4 csillagjegy-pár, akik egymás ellentétjei, mégis örökre együtt maradnak

Forrás:

Míg a Mérleg nagyon érzelmes és mindent a szívére vesz (még azt is, amit nem kéne), addig a Nyilasban van kis érzéketlenség, arról már nem is beszélve, hogy annyira őszinte, hogy sokaknak tűnhet úgy, hogy bunkó. Ezt persze a Mérleg elképesztően rosszul viseli, ám idővel mindketten tanulnak egymástól: a Mérleg néhány dologban képes lesz összeszedettebb és gyakorlatias lenni, míg a Nyilas képes lesz megnyílni és odafigyelni a másik érzéseire. A humor és az igazán mély szerelem pedig gond nélkül egymás mellett tartja őket örökre, ők a tipikus cuki pár, akik idegesítően aranyosak együtt!


Forrás:

A Vízöntő nagyon gyakorlatias, ha valamit eldönt, akkor annak úgy kell lennie bármi áron. Ezzel szemben a Halakat maximálisan az érzelmei irányítják, ezért nála mondhatni semmi nem biztos. És bár a Vízöntő képes távolságtartó lenni, mégis egy másodperc alatt tud a legkedvesebb és leggondoskodóbb emberévé válni, főleg, ha megtalálja a megfelelő embert. A Halaknak pedig pont ilyen emberre van szüksége, ők ketten így olyanok lesznek, mint egy romantikus film két főszereplője, ez a mély szeretet pedig kitart egy életen át!


Forrás:

Az Oroszlánnak fontos, hogy mindent ő irányítson, ráadásul elvárja, hogy a partnere bálványozza és dicsérje őt a nap 24 órájában. Az Ikrek pedig bár egyáltalán nem egy irányító típus, mégis képes a rajongásra, akár egy életen át is, csupán olyan személyt kell találnia, akire van miért felnéznie. Az Oroszlán pont ilyen személyiség, így ők ketten tökéletesen kiegészítik egymást. Arról már nem is beszélve, hogy bár sok mindenben különböznek, az érzelmeik kimutatásában abszolút hasonlítanak, ez pedig talán a legnagyobb kapocs kettejük között.


Forrás:

Az valószínűleg senkinek nem új infó, hogy a Kos hihetetlenül erős személyiség, és szeretne mindent (de szó szerint MINDENT) kontroll alatt tartani, a kompromisszumot pedig nem igazán ismeri. Ezzel szemben a Szűz inkább szeret a háttérben meglapulni, és nem a hangjával vagy az erőszakosságával jut előrébb. Ők ketten mégis tökéletesek egymásnak, hiszen két dolog közös bennük: a szorgalmuk és a precizitásuk! Épp ezért már az első randin kialakul bennük egy kölcsönös tisztelet, ami az ellentétek ellenére örökre kitart. Ráadásul rengeteget tudnak tanulni egymástól, a Szűz határozottabb lesz bizonyos élethelyzetekben, míg a Kos kiegyensúlyozottabb lesz és megpróbálja többször átgondolni a dolgokat, mielőtt fejjel mennek a falnak.