Galéria

Híres magyar emberek, akik 2023-ra várják gyermeküket

Forrás:

Az egykor szépségkirálynő és rapper párja nagyon nehéz évet tudhat a háta mögött, hiszen sok bántást kaptak szerelmük és válásaik miatt, ám az élet kárpótolta őket az elszenvedett fájdalmakért, ugyanis majdnem egy évvel kapcsolatuk kezdete után első gyermekük is úton van. A pici nevét ugyan még nem árulták el, de annyit már igen, hogy első közös gyermekük kislány lesz.


Forrás:

A csinos DJ a bizonyíték rá, hogy közel a 40-hez sincs miért félni a gyermekvállalástól. Lia 39 évesen várja első gyermekét, aminek minden percét élvezi. Az egykori playmate elárulta, hogy sokat sétál és bár odafigyel az étkezésére, semmit sem von meg magától.


Forrás:

Az énekesnő második gyermekét várja, amit karácsonykor jelentett be. Heni 2021-ben szülte meg Bendegúz fiát, így minden rajongója kíváncsi, hogy kisfiú vagy kislány érkezik-e hozzájuk.


Forrás: A csodaszép fotós egy videóban tudatta a követőivel, hogy 2 évvel első kisfia, Máté érkezése után, ismét anyai örömök elé néz. Sőt, mi több, már azt is elárulták férjével, hogy második gyermekük is kisfiú lesz.
Forrás:

A Fresh egykori bombázója szintén év végén, decemberben tudta meg, hogy 2023 az egyik legszebb éve lesz, hiszen úton van a második gyermeke. A hírt Instagramon jelentette be.


Forrás: A fiatal pár a JOY-nak árulta el először, hogy nemcsak férj és feleség lettek, de 2023 életük legszebb éve lesz, hiszen első gyermeküket várják. Bár még nem tudják, hogy elsőre fiúk vagy lányuk lesz, de már most óriási szeretet van a szívükben.