Galéria

Mit jelentenek a szexálmok?

Forrás: Például a párod testvérével. A magyarázat: valamilyen elfojtott érzést, kísértést próbál így felszabadítani és feldolgozni az agyad. Tedd fel magadnak a kérdést: mi a szerepe ennek a személynek az életemben ebben a pillanatban? Milyen asszociációkat tudsz meglátni vele kapcsolatban, hogy felismerhesd az elfojtást?
Forrás: Arra utal, hogy sérülékenynek érzed magad, valamit megsínylett az önbizalmad, szégyen támadt benned. Az is lehet, hogy félelem munkál benned amiatt, hogy valami titkos, számodra rejtegetni való dolog felszínre kerülhet.
Forrás: Nem kell messzire menni: ez általában kontrollal kapcsolatos problémára utal. Mennyire kontrollálod magad vagy másokat, mennyire érzed a kontrolt az életed felett, mennyire vagy alárendelődve valaki más kontrol igényének?
Forrás: Gondolkozz el azon, milyen problémáid vannak vágyaid kifejezésével és megélésével az életedben? Természetesen most sem csak szexuális vágyak jöhetnek szóba.
Forrás: Míg a nőknek ritkábban születnek álmaik arról, hogy nem teljesítenek jól az ágyban, a férfiaknál gyakrabban megjelenik ez a helyzet. Ha egy férfi merevedési zavarról álmodik, az azt tükrözheti, hogy az álom idején gyengének vagy tehetetlennek érzi magát életének egy másik területén, vagyis ez sem feltétlenül szexuális teljesítményének szó szerinti tükröződése.