Galéria

6 cikis tény a legnagyobb sztárokról

Forrás:

Madonnának van egy saját bőrápoló márkája, a termékek között pedig szerepel egy 600 dolláros arcra való agyagmaszk, amit csak egy mágneses pálcával lehet eltávolítani. Ő ezt a fenekére szokta kenni.


Forrás:

Angelina Jolie eredetileg nem színésznőnek, hanem temetésszervezőnek szeretett volna állni.

„Úgy hangzik, mintha egy nagyon fura, sötét dolog lenne, pedig nem. Egyszerűen arról volt szó, hogy meghalt a nagypapám és súlyosan elégedetlen voltam a temetéssel, amit kapott. Ha nem jött volna be a színészkedés, a temetésszervezés lett volna az én utam” – mesélte.


Forrás:

Katy Perryről már sok furcsa dolog kiderült az évek során, de azt talán te sem tudtad, hogy gyűjti a híres emberek haját, talizmánnak használja őket.

„Az egyik első Grammy-m idején Miley Cyrus-szal ás taylor Swifttel tettek egy öltözőbe. Mindkettőjüktől kértem egy-egy tincset, ami nagyon para, de menő is!” – mondta az énekesnő egy interjúban.


Forrás:

Karrierje elején Jeremy Renner színházban dolgozott, ahol megtanult festeni, rajzolni és sminkelni. Később úgy döntött, filmszínészi pályája érdekében sminkesnek áll, hogy legyen ideje meghallgatásokra járni. Bár ma ezt sokan talán cikisnek tartják, ő egy cseppet sem.

„Azért tudtam sminkelni, mert a színházban megtanítottak. Tudtam festeni, rajzolni, szóval úgy voltam vele, hogy oké, akkor egész nap lányokat fogok sminkelni. Így nagyon sok szabadidőm lett meghallgatásokra járni, mert csak néhány órát dolgoztam egy héten” – emlékezett vissza egy interjúban.


Forrás:

Jennifer Coolidge éppen Hawaii-on nyaralt, amikor két férfival is megismerkedett. Annyira bejöttek neki, hogy mindkettőjükkel randizni akart, így azt hazudta, van egy ikertestvére.


Forrás:

Gwyneth Paltrow és Cameron Diaz egy időben nem vacsizni és koktélozni járt együtt, kedvenc programjuk a közös bikinigyantáztatás volt.