Galéria

Magyar sztárok, akik a külföldi élet mellett döntötték – az okot is elárulták

Forrás: A szépséges modell 14 éve alkot egy párt férjével, aki miatt Prágába költözött, ugyanis a férfi munkája odaköti őket. Pár napot szokott évente Magyarországra látogatni, de elmondta, hogy számára pont elég is ennyi. Élvezi a külföldi életet és azt, ami ott körülveszi őket.
Forrás: Kristóf boldogan mondott búcsút itthoni életének Izrael miatt, amit pár éve Görögországra cserélt férjével. Az egykori tévés természetesen szokott hazalátogatni, de véleménye szerint sokkal élhetőbbek és befogadóbbak más országok, ami számára is sokkal komfortosabb életérzést biztosít.
Forrás: Már lassan két éve, hogy az egykori modell és családja kiköltöztek a mesés Balira. Éva elmondta, hogy leírhatatlan az a nyugalom és kiegyensúlyozottság, ami ott van és pontosan erre volt neki és a családjának is szüksége. Elmesélte, hogy mindössze csak a forgalom miatt tudják felhúzni magukat az ottaniak.
Forrás: Az Aktív című TV2-s műsor egykori műsorvezetője pár éve döntött úgy a családjával, hogy teljesen új életet kezdenek és Amerikában telepednek le. Az egykori tévés egy vele készült interjúban elárulta, hogy sosem volt ilyen boldog és kiegyensúlyozott a kinti körülményeknek köszönhetően.
Forrás: Az egykori Nagy Õ és nagyszerű teniszező néhány éve költözött ki Los Angelesbe, méghozzá akkori szerelme miatt. Bár a kapcsolat véget ért, Sándor olyan hírességnek lett az edzője, mint Bill Gates,  Arnold Schwarzeneggerrel és más A-listás sztárok. Bár gyakran látogat haza, a jelek arra utalnak, hogy nagyon jól érzi magát a tengerentúlon és sikerült a legjobb munkalehetőséget is megfognia.
Forrás: Andy Vajna özvegye már hosszú évek óta Amerikába helyezte át a székhelyét, ugyanis nemcsak a kultúrájába szeretett bele, hanem az ottani életstílusba is, de természetesen a legtöbb barátja is ott él, így nem is volt kérdés, hogy Andy halála után is ott maradjon.
Forrás: Több, mint 10 éve döntött úgy az egykori műsorvezető, hogy kiköltözik amerikai származású párjához. Akkor azt mondta, hogy nem akart távkapcsolatban élni, ami nagyon úgy néz ki, hogy élete legjobb döntése volt, hiszen azóta is nagy boldogságban élnek a tengerentúlon. Sőt, azóta párja cégénél dolgozik és nem tervezi a hazaköltözést.