Galéria

Virágról virágra: híres magyar emberek, akik imádják váltogatni a párjaikat

Forrás: Kulcsár Edina volt férje válása óta úszik a nők rajongásában. Bár az Edinával való válása sem volt csendes, már több nő is nyílt cicaharcot folytatott érte, amiből arról lehet következtetni, hogy Csuti szereti két végén égetni a gyertyát.
Forrás: Az énekesnő fiatalabb korában pár év elteltével mindig új kapcsolatba ugrott és nem is nagyon érezte magában a késztetést, hogy valóban tartós és hosszú párkapcsolatot építsen ki. Aztán néhány éve Krausz Gábor személyében megtalálta az igaz társat és felhagyott a rövid kalandokkal.
Forrás: A zenész szeret kapcsolatban élni, ám valamiért sosem élte túl az idő próbáját egyik viszonya sem. Jelenleg a fiatal és szép Dárdai Blankával tölti az idejét, de az énekesnő előtt sem vette meg a futó kalandokat.
Forrás: A szép modell és üzletasszony már jó ideje nem él párkapcsolatban, ugyanis rengeteg a munkája és utazni is sokat szokott, így pedig tény, hogy nehéz hosszú távú kapcsolatot kiépíteni valakivel. Lindának több ismert férfihoz is volt köze, ám az igaz szerelem még nem találta meg.
Forrás: A macsó énekes-zenész napjaink egyik legfelkapottabb magyar sztárja, aki úszik a nők rajongásában. Bár jelenleg Tóth Andi párja és remekül megvannak egymás mellett, Peti a kapcsolat előtt falta az életet és ezzel együtt a szebbnél szebb nőket is.
Forrás: A zenész sokáig volt se veled, se nélküled kapcsolatban Tóth Andi énekesnővel. Majd viharos szakításuk után Ádám több csinos nővel is együtt volt hosszabb-rövidebb ideig. Egyik sem bizonyult tartós kapcsolatnak, de valószínű szüksége is volt egy kicsit a lazább viszonyokra a sok nyilvános összekapást követően. Pár hónapja azonban újra kapcsolatban él. Sőt, el is jegyezte kedvesét.