Galéria

A top 10 legabszurdabb szexjelenet a Fehér Lótusz 2. évadából, amit csak nagyon nehezen tudunk feldolgozni

Forrás:

Portia egy igazi Z-generációs, aki hihetetlenül bizonytalan és csak sodródik az árral, miközben fogalma sincs, hogy mit is akar valójában. Amikor elkezdődik az évad, joggal hihettük azt, hogy ő és Albie tökéletesen kiegészítik egymást, aztán pislogtunk néhányat, amikor a vadóc és határozottan nem jófiú Jack egy pillanat alatt lecsapta Portia-t Albie kezéről. A srác kinyitotta a világot a lánynak, és bár a kapcsolatuk érthetetlen és egyre gyanúsabb a részek előrehaladtával, Portia mégis lefekszik a sráccal részegen. Oké, már mind választottuk az egyértelmű rosszfiút a cuki srác helyett, de azért na...


Forrás:

Dominic (Albie édesapja) egy középkorú hollywoodi rendező, aki egyértelműen szexfüggő, ami miatt felesége nem akar beszélni vele többé. A Fehér Lótuszba érve azonban újra beleesik saját csapdájába, amikor megismerkedik a szíciliai Luciával, aki egyértelműen a szexből él. Bár végül megszakítja a lánnyal a kapcsolatot és látszólag tényleg változtatni akar az addigi életén, az első két részben forró ágyjeleneteknek lehettünk a tanúi...


Forrás:

Amikor már azt hisszük, hogy mindent láttunk, a Fehér Lótuszban csak akkor indulnak be igazán az események... Miután Lucia közel került Albie apjához (minden elképzelhető módon), behálózza a naiv Albie-t is. És bár a fiú mindent elkövet, hogy megmentse a lányt, nem is sejti, hogy Lucia felhasználja őt a saját céljai érdekében, ehhez pedig milyen más eszközt vetne be, mint a szexet?


Forrás:

Ez a szexjelenet ugyan csupán Ethan fejében jelenik meg, de valójában nem tudhatjuk, hogy megtörtént-e vagy sem. Miután ugyanis Harper nem tudja, hogy férje, Ethan megcsalta-e őt egy prostituálttal, egyértelműen eltökélt célja, hogy bosszút álljon a férfin. Az a bizonyos jelenet, amikor Harper és Cameron együtt felmennek a szállodaszobába, ahol állítólag csak egy csók csattant el, az nagyon árulkodó... Ethan ugyanis felhívja a figyelmünket egy fontos részletre: Cameron és Harper tíz perccel előbb mentek fel, mint Ethan... Ez idő alatt csupán egy csók csattant?


Forrás:

Talán az egyik legérzékibb szexjelenet Mia és Valentina között történt az egész évadban, bár persze az állunk itt is leesett. Hiszen a hihetetlenül merev és mindenkivel szigorú Valentináról hirtelen kiderül, hogy a nőkhöz vonzódik, és végül pont azzal a személlyel tölt el egy szenvedélyes éjszakát, akit végig ki akart tenni a hotelből. A közös jelenetük mindenesetre 10/10!


Forrás:

Az előző évadban drukkoltunk, hogy Tanya segítsen Gregnek, és a férfi meggyógyuljon, ebben az évadban viszont már az első részből teljesen egyértelművé vált; a kapcsolatuk romokban van. Az évadban ráadásul egyetlen szexjelenetük volt, de az is extra bizarra sikeredett. Tanya mondhatni transzba esik és ezt mondja, miután sikítva ellöki magától férjét:

„Férfiarcokat láttam nagyon nőies frizurával, aztán megláttalak téged, a szemeid pedig olyanok voltak, mintha cápaszemeid lettek volna!”

Mondhatni elhangzott ezzel a mondattal az évad legnagyobb spoilere, mi pedig ekkor észre sem vettük...


Forrás:

Miután Quentin meghívja Tanyát a villájába, és egy hatalmas partit rendez, a nőt bemutatja Niccolónak, aki állítólag kapcsolatban áll egy helyi bűnöző családdal... A buli vad véget ér, Tanya pedig a veszélyes és jóképű Niccoló karjaiban köt ki, mi pedig itt még csak azért aggódunk, hogy ez a viszony mennyire veszélyezteti majd Tanya házasságát... Pedig most már tudjuk, hogy ennél sokkal többről volt szó...


Forrás:

Oké, bevalljuk, hogy ez a szexjelenet az, ami annyira szürreális és egyben VICCES, hogy az ember csak sírva röhögve, közben megrökönyödve képes végignézni... Mia - Lucia legjobb barátnője, aki szintén a szexből él – eltökélt terve ugyanis, hogy énekesnő legyen, ezért úgy dönt, hogy bár egyáltalán nincs hozzá gusztusa, mégis lefekszik Giuseppével, csak azért, hogy a férfi kapcsolatokat szerezzen neki, akik segítik őt az énekesi karrierjében. Miután viszont eldöntik, hogy a legközelebb lévő kápolnában látnak hozzá az együttléthez (már ez is teljesen abszurd), kiderül, hogy Giuseppe nincs a helyzet magaslatán. Mia viszont úgy dönt, hogy kézbe veszi az irányítást, mert ő többször nem képes lefeküdni a férfivel, így ad néhány teljesítményfokozónak hitt tablettát a férfinek. Ezek a tabletták viszont drogok voltak, aminek hatására a férfi rosszul lesz és a mentő viszi el, így a szex még annál is nagyobb katasztrófába fullad, mint amekkorának az elején hittük.


Forrás:

Talán az egyik legvitatotabb jelenet az egész évadban az, amikor Ethan elmondja Daphnénak, hogy szerinte történt valami Cameron és Harper között. Ahelyett viszont, hogy a nő kiborulna, elhívja Ethant egy félreeső szigetre... És bár nem látjuk, hogy mi történt, szinte biztos, hogy Daphne ilyen módon oldja meg a kapcsolati zűrjeit, ami valljuk be, egyszerre zseniális és baromi mérgező.


Forrás:

Az első helyet egyértelműen Jack és Quentin jelenete érdemelte ki, amikor ugyanis először láttuk, kisebb (na jó, NAGYOBB) sokkot kaptunk. Quentin ugyanis azt mondta, hogy ő Jack nagybátyja, így bár a Trónok harca hozzászoktatott minket a vérfertőző kapcsolatokhoz, de amikor Tanya titokban meglátja őket szex közben, mégis teljesen ledöbbentünk. Persze később kiderül, hogy Jack egyértelműen nem egy rokon, sokkal inkább egy szexmunkás, akit Quentin „felkarolt”, a fiú ugyanis részegen elejti Portia-nak, hogy nagyon mély gödörből szedte őt ki a férfi...