Galéria

Sztárok és a fiatalabb énjüket alakító párjuk

Forrás:

A 2022-ben kijött Uncharted című akció-kaland műfajú filmben Tom Holland alakította Nathan Drake-et. Amikor a karakter fiatalabb korából került elő jelenet, akkor pedig Tiernan Jones tűnt fel.


Forrás:

A 2015-ös romantikus-misztikus Papírvárosok című filmben Cara Delevingne alakította Margo-t, a karakter fiatal verzióját pedig a 2023-ban 20. születésnapját ünneplő Hannah Alligoodra osztották.


Forrás:

Az Egyszer volt, hol nem volt című sorozat 2011 és 2018 között futott Ginnifer Goodwin főszereplésével, aki Hófehérkét alakította. A karakter fiatalkori önmagát a most is csak 23 éves Bailee Madison játszotta, összesen öt epizódban tűnt fel.


Forrás:

A 2019-ben bemutatott amerikai tinidrámában, az Eufóriában Alexa Demie alakítja Maddy Perezt, fiatalabb énjét pedig Keilani Arellanes játszhatta el immár három epizódban.


Forrás:

A Thor című képregényfilmben Tom Hiddleston alakítja a gonosz, de valahogy mégsem gonosz, ellenben szuperokos Lokit. A karakter gyermekkori énjét pedig Ted Allpress játszotta el.


Forrás:

Alan Rickman játszotta a Harry Potter-filmek egyik legmenőbb karakterét, Piton professzort, akinek fiatalkori énje feltűnt a sorozat Harry Potter és a Főnix rendje című darabjában. A castingon erre a feladatra Alec Hopkinst választották.


Forrás:

A zseniális Catherine Zeta-Jones alakítja a Netflix sikersorozatában, a Wednesdayben Morticia Addams-et. Az első évad egyik epizódjában feltűnt a karakter fiatalkori önmaga, őt Gwen Jones játszotta.