Galéria

Olvasd el, miért nem szeretik a hírnevet ezek a sztárok!

Forrás:

Adriana Lima nyíltan elmondta, a modellek élete nem olyan könnyű és szép, mint ahogyan azt sokan hiszik világszerte. Egy rangos bemutató előtt olyan felkészítésen vesz részt, akár az olimpikonok. Napi 10 órát dolgozik, a show előtt 9 nappal már csak folyadékot visz be, 12 órával előtte pedig már semmit.


Forrás:

Daniel Radcliffe csak kisfiú volt, amikor ő vált a Harry Potter-filmek főszereplőjévé. Elmondta, akkoriban nagyon félt az utcán, mert idegen felnőttek kiáltoztak rá és követték mindenhová.


Forrás:

Billie Eilish mindössze 13 éves volt, amikor felfedezték és az élete egy csapásra teljesen megváltozott. Erről utólag azt mondja, úgy élte meg, hogy ez 50 százalékban csodás, de 50 százalékban egyszerűen borzalmas.


Forrás:

Gigi Hadid több interjúban elmondta, amikor híres lett, nagyon sok barátja árulta el a titkait pénzért a bulvárlapoknak. Ma már csak nagyon kevés emberben bízik meg, de bennük maximálisan.


Forrás:

Jennifer Lawrence nagyon fiatalon lett sikeres színésznő, ami extrém rossz hatással volt a szerelmi életére. Szinte minden szombat estét magányosan töltött, a pasik nem hívták randizni, sokan konkrétan gonoszak voltak vele. Azóta már minden oké, 2019-ben Cooke Maroney rendező eljegyezte, első gyermekük 2022-be született meg.


Forrás:

George Clooney egy cseppet sem akarja sajnáltatni magát, hiszen megvan mindene, gyönyörű, okos feleség, szép gyerekek, hatalmas villa egy domb tetején és dollármilliók a bankszámláján. Azt azonban ő is visszasírja, amikor még szabadon jöhetett-mehetett a városban.

„Tudja, én már 15 éve nem sétálgathattam a Central Parkban…” – mondta szomorúan egy interjúban még 2014-ben.


Forrás:

Justin Bieber nagyon fiatalon lett extrém híres, ami rányomta a bélyegét gyerekkorára és kamaszkorára. Nem titkolja, a turnékon olykor nagyon magányos, a rá vadászó rajongók miatt ugyanis szinte soha nem hagyhatja el a hotelszobákat.


Forrás:

Lady Gaga fantasztikusan sikeres, világszerte imádják, ám ő sem titkolja, az élet nagyon nehéz, ha mindenhol felismernek. Sokat panaszkodott például arról, milyen kellemetlen, hogy leskelődni utána a strandon meg az utcán teljesen oké, még rendőrt sem hívhat.