Galéria

Minden, ami szem szájnak ingere: 2023 kötelező alkotásai és sorozatai, amit nem hagyhatunk ki

Forrás: Horrorból idén is lesz bőven, de az biztos, hogy aki mindig is utálta a műfajt, még az is felkapta a fejét Micimackó egészen véres verziójára, amelynek már az előzetesétől is feláll a szőr a hátunktól. Ha ez nem lenne elég, az első gondolata majdnem mindenkinek az, hogy nem lennének Róbert Gida helyében...
Forrás: A STAR WARS rajongók örülhetnek, ugyanis csak eltelt az a bizonyos 1 év, amit ki kellett várni a 3. évadig. Bár Grogu és Din Djarin útjai elváltak a 2. etap végén, az előzetesből kiderül, hogy természetesen ismét keresztezik egymást az útjaik.
Forrás: A Pam and Tommy miniszéria ugyan sok mindent bemutatott az egykori szexszimbólum és a botrányos zenész kapcsolatáról, illetve a ma már híressé vált videójukról, most Pamela fogja kendőzetlen őszinteséggel elmesélni élete történetét és azt, hogyan is hatott minden a karrierjére és a megítélésére.
Forrás: Mindannyian tudjuk, hogy amihez Leonardo DiCaprio hozzáér, az bizony arannyá is változik. Szinte már tűkön ülve várja a világ az Oscar-díjas színész újabb nagy dobását, amiben a nagy visszatérő Brendan Fraser, Robert De Niro, Jesse Plemons, Jack White és John Lithgow is szerepet kapott.
Forrás: Jlo és Josh Duhamel párosára sokan kíváncsiak, ugyanis már az előzetesből is tudni, hogy zseniális, kicsit sem klisés vígjátékra lehet számítani. Arról nem beszélve, hogy az 54 éves énekes-színésznő most is egy teljesen új arcát fogja megmutatni.
Forrás: Elstartolt a világhírű videojáték sorozatadaptációja, ami már most rekordokat döntöget. A rendkívüli látványvilág és történet az eddigi kritikák alapján a képernyőn is megvalósult. A részeket pedig hetente lehet megnézni, méghozzá hétfőnként.
Forrás: Candice Montgomery történetét nemrég láthattuk minisorozat formájában, méghozzá Jessica Biel főszereplésével. Az HBO Max azonban egy teljesen más oldaláról fogja bemutatni a baltás gyilkosként elhíresült háziasszony szörnyű tettét, és mindazt, ami a tragédiához vezetett. A főszerepben pedig a csodás Elizabeth Olsen lesz látható.