Galéria

Magyar sztárok, akikről elfelejtettük, hogy együtt voltak

Forrás: Hihetetlen, de a 37 éves sztár és az egykor népszerű zenész valaha szerelmesek voltak egymásba. Bár amilyen gyorsan jött, olyan hirtelen múlt is el az egymás iránt érzett vonzalmuk. Sokan tartották őket furcsa párnak, de a 2007-ben Viván futó közös műsorukban valóban úgy tűnt, hogy megvan köztük az összhang. Azóta Márk megtalálta a boldogságot, míg Linda sikeres üzletasszony lett.
Forrás: Viktor és Cinthya valaha az ország egyik legextravagánsabb és furcsább párja voltak. Kapcsolatuk fiatalkoruk ellenére nagyon sokáig tartott, bár egy időben se veled, se nélküled éltek együtt. Végül Viktor mondta ki a végszót. Azóta Cinthya Molnár Tamás zenésszel él együtt, Viktor pedig egy fiatal táncos-színésznőbe lett szerelmes.
Forrás: A gyönyörű színésznő és Majka ma már mindketten boldog házasságban élnek és gyerekük is született, ám volt idő amikor igenis egy pár voltak. Majka a könyvében nagyon szenvedélyes kapcsolatnak írta le a viszonyukat, amit a féltékenység ölt meg.
Forrás: Tóth Gabi szerelmi élete igencsak színes, ám kétség sem fér hozzá, hogy Judy volt férjéhez fűződő egy éves párkapcsolatára emlékszenek a legkevésbé az emberek. Ez valószínű azért van, mert amilyen gyorsan jöttek össze, olyan nagy hirtelenséggel - persze csendben - mondtak búcsút egymásnak.
Forrás: A szépséges modell és a Hooligans dobosa 2 évig alkottak egy párt a 2000-es évek végén. Mindketten nagyon megszenvedték a szakítást és sokáig hitték azt a rajongóik, hogy a szerelmük mindent legyőz, mégsem így lett. Szerencsére mindketten megtalálták azóta az igazit. Sőt, Regina nemrég egy kislánynak adott életet.
Forrás: Igazán szép pár voltak. És bár kapcsolatuk csak pár éve ért véget, mindössze pár hónap után, mégis furcsa, hogy ők ketten együtt voltak. Nem tudni, mi miatt lett vége, holott óriási szenvedélyről nyilatkoztak kapcsolatuk kezdeti időszakában. Végül Viktor egy sminkes hölgybe, Anitába szeretett bele, míg Réka inkább a karrierjére helyezte a hangsúlyt.