Galéria

5 csillagjegy, aki főszereplőnek született

Forrás:

A Kos a zodiákus első csillagjegye és ő ezt nagyon jól tudja magáról, jelmondata lehetne, hogy: „Én mindenek előtt!” Éppen emiatt számára nagyon nehéz megérteni, elfogadni mások nézőpontját, szerinte csak egy igazság létezik, az, amit ő gondol. Karizmatikus, szenvedélyes, energikus, spontán, sokszor drámai és hősies.


Forrás:

Az Ikrek elsősorban az eszével nyűgöz le másokat, már abban a pillanatban „elejti” áldozatát, amikor okos tekintetével a másik szemébe néz. Úgy vonzza a másik nemet, akár a mágnes, intelligens szavaival, duruzsoló hangjával bárkit a rabjává tesz.


Forrás:

Egyértelműen ki lehet jelenteni, hogy a zodiákus legfőbb főszereplője az Oroszlán, a csillagjegyek királya, aki uralkodónak is hiszi magát. Másokat az alattvalóiként, szolgáiként kezel és szerinte ez így teljesen rendben van. Nem veszi észre magát, mert királyi kisugárzása annyira erős és szexi, hogy mindenki bedől neki, amolyan istenként imádják, a lábai előtt hever a világ.


Forrás:

A Skorpió legyen bármilyen szép és finom, már messziről rendkívül erősnek és szinte fenyegetőnek tűnik. E csillagjegy szülöttei olyan földöntúli erővel jönnek a világra, amelytől mások szinte megrettennek. Senki nem szívesen áll az útjába, noha egyébként egy mély érzésű, szeretetteljes valakiről van szó.


Forrás:

A Nyilas a zodiákus kalandora, felfedezője, fantasztikusan energikus, inspiráló, mindegy mennyi idős, lemerülhetetlen „akksi” dolgozik benne, állandóan pörög. Erre persze nagyon bukik a többi csillagjegy, bámulatosnak tartják, szívesen tartanák a tempót, ha tudnák. Könnyen ismerkedik, szereti az embereket, ezért rengeteg barátja, követője, híve van.