Galéria

8 gusztustalan dolog, amit a tested tesz

Forrás:

A fülzsírtól sokan undorodnak, mindenki igyekszik megszabadulni tőle a reggeli rutinja során. Pedig jó dologról van szó, hiszen, ha nem lenne, a fül nem tudna tisztulni, ami csúnya fülgyulladáshoz vezethetne.


Forrás:

Ezzel a problémával a frissen szült anyukák találkoznak a leggyakrabban, akiknek a teste éppen próbálja megtanulni, mennyi anyatejre van szüksége a picinek. Amíg ez nem áll be, elképzelhető, hogy több termelődik a kelleténél.


Forrás:

Nagyon kellemetlen tud lenni a haspuffadás, néha emiatt szorít rajtunk a ruha, olykor még hangos is a dolog egy kicsit, pláne akkor, ha nem tudjuk visszatartani és kicsusszan egy szellentés. Noha cikinek számít, egy teljesen hétköznapi, emberi működésről van szó, mindenki mindennap számtalanszor csinálja. Ez ugyanis az egészséges emésztés szerves része.


Forrás:

Bár Európában udvariatlan, tiszteletlen dolog mások előtt, esetleg étkezéskor böfögni, valójában egy teljesen természetes dologról van szó. A gyomor így szeretne megszabadulni a felesleges gázoktól.


Forrás:

Amikor kimész a mosdóba, törléskor talán ijesztő, ha a papíron átlátszó-fehéres nyákot veszel észre. A hüvelyváladék azonban teljesen természetes, azt jelenti, hogy jól működik az öntisztító rendszered.


Forrás:

Miután kifújod az orrodat, még akkor is láthatsz némi taknyot a zsepiben, ha éppen nem vagy megfázva. Ezt a váladékot a szád, torkod és orrod nyálkahártyája termeli, így tisztítja önmagát.


Forrás:

Nagyon sokszor és sok helyen elmondták már, mindenki szokott trónolni a wc-n, a végtermék pedig nem éppen rózsaillatú. Ez azonban nem baj, sőt. A testünk ezzel a módszerrel szabadul meg azoktól a dolgoktól, amelyekre nincs szüksége, amelyek nem emészthetők a számára.


Forrás:

Amikor kijön rajtad valamilyen fertőzés, könnyen lehet, hogy genny is keletkezik. Bár nagyon rossz ránézni, ez is egy olyan dolog, ami alapvetően jó nekünk.

„Az a fehér dolog, ami kijön a fertőzött területről, vagyis az az anyag, amit gennynek nevezünk, azoknak a védelmező fehérvérsejteknek a gyűjteménye, amelyek azért jutottak oda, hogy megvédjenek bennünket a kórokozótól” – mondta el Dr. William Li a Huff Post magazinnak a gennyről.