Galéria

10 pornóoldal, amit nőként Te is élvezni fogsz

Forrás:

Költség: 6$ egy hetes próbaidőszakra, 30$ próbahónapra, előfizetéssel 13$/hónap, 51$/év

Kínálat: videók, audiók, történetek, fotók

 

A kizárólag exkluzív tartalomból álló FrolicMe ízléses erotikus pornót, filmeket, hanganyagokat, történeteket és fotógalériákat kínál. Ha szereted a romantikusabb pornót, akkor ez a legjobb megoldás. A FrolicMe-t 2015-ben Anna Richards indította el, aki azoknak akart megfelelni, akiket a tipikus mainstream pornó inkább lehangol mint felizgat. Az oldalt a szexterapeuták is ajánlják ügyfeleiknek, mivel Richards elmondása szerint rengeteg e-mailt kap azoktól a tagoktól, akik azután regisztrálnak, hogy hallottak róla a szakemberektől.


Forrás:

Költség: Változó, várhatóan 8–15 USD körül kell fizetni a legtöbb alkotó esetében

Az OnlyFans olyan, mint egy Instagram, amellyel követheted az NSFW-tartalmat feed-alapú kialakításban. Bármelyik alkotó „rajongója” leszel, akiket követni szeretnél, és bármennyit fizethetsz a fizetőfalas exkluzív tartalmakhoz való hozzáférésért. Egyes alkotók ingyenes tagsággal is rendelkeznek, de az ingyenes tartalom megtekintéséhez is hitelkártyát kell regisztrálni. Conn Perignon, egy népszerű OnlyFans-alkotó szerint a legtöbb OnlyFans előfizetés 8-15 dollár között van.

Az OnlyFans oldalon nem minden tartalom NSFW vagy pornó (vannak olyanok, akik egyáltalán nem készítenek szexuális tartalmat a platformon). A hírcsatorna attól függően változik, hogy mi az érdeklődés és kiket követsz. Az OnlyFans lehetőséget ad az alkotókkal való interakcióra. Tehát, ha kérdésed vagy javaslatod van egy bizonyos alkotóval kapcsolatban, akire előfizettél, akkor jelezheted felé.


Forrás:

Költség: Egyes tartalmak ingyenesek, de a tagság ára 35 USD egy hónapra, 45 USD három hónapra, 84 USD hat hónapra vagy 132 USD egy évre.

Ajánlatok: Videók, fotók (letölthető és online galériák egyaránt).

Sok pornóoldallal ellentétben az Ersties a férfiak számára készült fősodorbeli pornó és a valódi női élvezetet bemutató oldalak közötti óriási különbségre példa. Az oldal dizájnja aranyos, pimasz és kicsit csicsás, olyan, amilyet soha nem látnál egy mainstream pornóoldalon. Az egészet nők készítették, és a videók, galériák és fényképek mindegyike valódi embereket vonultat fel nem pornómodelleket vagy színészeket.


Forrás:

Költség: ingyenes

Ajánlatok: Fotók, videók, fotók, történetek, csevegés és hang

Rendben, szóval a Literotica egy kicsit macerás és kihívás az oldalon eligazodni, de rengeteg ember esküszik rá, főleg az erotikus történetek miatt. A jó hír az, hogy minden megtalálható rajta. Minden. Történeteket szeretnél olvasni az "erotikus hipnózisról és az elmekontrollról"? Több mint 3400 van belőlük. Ez is lehet a rossz hír. De mivel rengeteg a tartalom és nehéz megtalálni a jobbakat, tudnod kell, mit keresel. Szóval lehet, hogy azt hiszed, hogy valami szuper dologra bukkantál, aztán a végére teljesen furcsa dolgok sülnek ki belőle. A történetek ingyenesek, de a videók 6 USD/30 percbe kerülnek.


Forrás:

Költség: ingyenes

Ajánlatok: Fotók, videók, GIF-ek

Igen, igen, a PornHub nem szuper. Tudjuk! De hagyd ki az összes heteró tartalmat és irány a meleg férfipornó. És őszintén szólva, nem kell furcsán érezni magunkat, ha valami csávó-akciót nézünk. Sok nő – meleg és heteroszexuális – szereti nézni, ahogy a férfiak csinálják, mert (1) a férfiak általában kedvesek egymáshoz, (2) úgy tűnik, hogy nagyon szeretik, és (3) megduplázzák a péniszek számát!


Forrás:

Költség: ingyenes

Ajánlatok: Videó

Lehet, hogy ez egy csak nekünk izgató, mint a melegpornó, de számunkra semmi sem forróbb annál, mint amikor valakin eluralkodik a vágy – és az oldal pont erről szól. Clayton Cubitt művész (igen, ez valójában egy művészeti projekt) filmsorozatot állított össze, mindegyikben egy nő ül az asztalnál, és egy általa választott könyv részletét olvassa. Olvasás közben egy láthatatlan személy az asztal alatt vibrátorral stimulálja. Ahogy a nők egyre közelebb kerülnek az orgazmushoz, küzdenek azért, hogy „egyben maradjanak”. De elég hamar eluralkodik rajtuk a gyönyör és mondjuk Walt Whitman Leaves of Grass című művének olvasása gyorsan zihálások és nyögések összefüggéstelen sorozatává válik. Gyönyörű, vicces, okos és nagyon-nagyon szexi.


Forrás:

Költség: ingyenes

Ajánlatok: Videó, fotók

Még akkor is érdemes megnézni ezt, ha soha nem szeretted a gigantikus fitymákat vagy a vörös férfiakat, mert hihetetlenül lenyűgöző. Teljesen bizarr, de egyben teljesen lenyűgöző is.


Forrás:

Költség:c 19,95 USD/hó, de ingyenes próbaidőszakkal két filmet is megnézhet.

Ajánlatok: Videó

Erika Lust filmrendező minden hónapban két olvasói fantáziát választ ki, és rövid erotikus filmeket készít belőlük. Mivel a nők választják ki a témákat, így biztos lehetsz benne, hogy azt látod, amit a nők látni akarnak, és mindent lefednek a Mad Men pornótól az IKEA témájú szexig (ó, igen). Az egészet pompás helyszínekkel és jól kinéző (de nem pornós kinézetű) emberekkel forgatták. Ráadásul Lust egy csomó nőt foglalkoztat a színfalak mögött, jól bánik a színészeivel, nagy feminista stb. Ez olyan, mint a fair-trade kávé pornó változata.


Forrás:

Költség: 29,95 USD/hó, néhány ingyenes videóval.

Ajánlatok: Videók

Az IFM-nek több mint 300 videója van arról, hogy a nők különféle módon eljuttatják magukat a csúcsig. Lehet tárgyiasító és/vagy antifeminista, de valahogy felszabadító érzés – részben azért, mert a nők maguk küldik be a videókat, részben pedig azért, mert sokszor csiklódörzsölő, nem kirobbanó, túljátszott orgazmusuk van, akárcsak a legtöbb nőnek. (Ha szívesebben néznél önkielégítéstvégző srácokat, próbáld ki a Stroke That Dick-et. Szuper szexi!)


Forrás:

Költség: Videók körülbelül 10 USD

Ajánlatok: Videók

Ha szereted a kikötözős játékot valószínűleg már ismered a Kink.com-ot, de ha kezdő vagy, jó kiindulópont. Olyan ez, mint egy BDSM for dummies a fétisekhez és egyéb trükkökhöz – bármit is keresel, valószínűleg meglesz, amit akarsz. És legyünk őszinték, más dolgok is a kosaradba kerülhetnek, amelyekről nem gondoltad volna, hogy szeretnéd.