Galéria

4 sztár, aki poliamor vagy nyitott kapcsolatban él

Forrás: Bella Thorne 2018 októberében a Los Angeles Timesnak adott interjújában erősítette meg a kapcsolatát Mod Sun rapperrel és Tana Mongeau YouTuberrel. „Szerintem senki sem értheti meg igazán azt a köteléket, amin Moddal vagy Tanával osztozok.” A sztár nem is hisz a címkékben, a szerelmi életét mindössze az „ez az ami” mondattal jellemezte akkoriban. „Szeretek egyszerre két embert szeretni” – nyilatkozta 2019-ben.
Forrás: Yungblud nem titkolja, hogy exe, a nyíltan biszexuális Halsey segített neki felfedezni a szexuális identitását. „Most már azt mondanám, poliamor vagyok. Korábban fogalmam sem volt arról, ki vagyok” – árulta el 2020-ban.
Forrás: Will Smith és Jada Pinkett-Smith nem tagadja, hogy a házasságuk korántsem „tradicionális” és erről a nyilvánosság előtt is gyakran mesélnek. „A mi nézőpontunk az, hogy nem kerülhetjük el azt, ami természetes. Vonzódni fogsz másokhoz” – hangsúlyozta Will, aki szerint az esküvői fogadalmuknak az is a része volt, hogy beismerhessék a másiknak, ha le szeretnének feküdni valakivel, de ha a partnerük nem helyesli azt, nem teszik meg. „Mindig azt mondogattam Willnek, hogy azt csinálhatsz, amit akarsz, amíg szembe tudsz nézni magaddal a tükörben” – szállt be a párbeszédbe Jada Pinkett-Smith is. „A nap végén Will a saját maga embere. Igen, én vagyok a partnere, de neki kell eldöntenie, kivel akar lenni, ezt nem tehetem meg helyette. Vagy vica versa.”
Forrás: „A monogámia klausztrofóbiával tölt el, mert szabályok vannak” – hangsúlyozta Lizzo. „Szerintem egy nem monogám szerelmi kapcsolatban nincsenek szabályok. Nem akarok szabályokat.” Az énekesnő hozzátette, ez számára annyit jelent, hogy nem akar elvárásokat. „Azt csinál a másik, amit akar, amíg szeret engem.”