Galéria

6 szexfétis, amelytől a leggyakorlottabbak haja is égnek áll

Forrás:

Igen, elképesztő, de létező fétis, és jó pár videó is fellelhető, ahol pucér lányok elmerülnek a futóhomokban. Erre a látványra pedig sokan begerjednek.


Forrás:

Egy másik érdekes kéj korbácsoló fantázia, ha egy nő lerobban és próbálja beindítani a kocsiját. Közben harapdálja az ajkát, és ugrálnak a cickói, ahogy próbál életet lehelni a masinába a slusszkulcs rángatásával.


Forrás:

Ebben az esetben nem egy személy, hanem egy tárgy látványa indítja be a nemi vágyat. Többek gerjednek például az Eiffel-toronyra, de olyan is akad, akit egy csillár hoz lázba.


Forrás:

Dokumentált, hogy van egy férfi, aki 50.000 léggömböt tart otthon és nagyon be tud tőlük izgulni. A felesége pedig támogatja ebben. Nos, ha egy ilyen létezik, akkor több is, valószínűleg.


Forrás:

Egy széles réteget érintő fétis, amikor állatjelmezbe bújnak emberek, például nyúl vagy róka fejet öltenek fel, és morognak, vinnyognak, cincognak, aztán párosodnak is.


Forrás:

„Baba vagyok.” Jól ismert szokás ez is, az egyik fél pelenkás, pólyás babának van öltöztetve, szájában cumi, és teljes ráutaltságban van a másik személlyel, aki a gondozója. Hogy aztán mi történik, inkább nem akarjuk tudni.