Galéria

4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Forrás:

A Kos csillagjegyű emberekről nem véletlenül szokták azt mondani, hogy „fejjel mennek a falnak”, ugyanis sokszor nem gondolják át a döntéseik következményeit, ennek ellenére azonban 10-ből 10 alkalommal véghez viszik azt, amit kitaláltak. Persze a legvégén megmagyarázzak, hogy azt a bizonyos dolgot miért így vagy úgy KELLETT csinálni, ennek kapcsán pedig olyan beleéléssel tudnak érvelni, hogy a végén mások kérnek bocsánatot azért, amiért a Kos meggondolatlan döntést hozott. Zseniális, igaz?


Forrás:

A Bika vezetőnek született, és nem azért, mert erővel harcolja ki a tiszteletet, hanem azért, mert az emberek ösztönösen és természetes módon elkezdenek rá felnézni és szeretnék követni őt. Persze a Bika tud szigorú lenni, ha pedig már vezető pozícióban van, akkor bár meghallgatja mások véleményét, de a végén minden esetben az lesz, amit ő szeretne, ebből soha nem enged. Ez persze ugyanúgy igaz a párkapcsolatára is, így egy olyan társra van szüksége, akinek nem gond, ha a másik hozza meg a fontos döntéseket.


Forrás:

Az Oroszlán az egyik legérzelmesebb csillagjegy, hiszen az esetek többségében előbb cselekszik, és csak aztán gondolkodik, ráadásul mindig a szívére hallgat. Ehhez persze hozzátartozik az is, hogy imádja magát, és úgy gondolja, hogy az a legjobb és leglogikusabb, amit ő tesz és gondol, ezért egyáltalán nem hisz a kompromisszumban. Ha egy Oroszlánnal van dolgod, akkor tehát fel kell készülnöd rá, hogy minden úgy lesz, ahogy ő szeretné, neked pedig közben még csodálnod is kell ezért.


Forrás:

A Nyilas az egyik legönfejűbb csillagjegy, annak ellenére, hogy először a spontaneitás és a humor jut róla eszünkbe. A móka mellett viszont mindenről szilárdan kialakult véleménye van, ha pedig valaki megpróbálja meggyőzni a saját nézőpontjáról, akkor a Nyilas elkezd hárítani, sőt, a másik véleményét még támadásnak is veheti. Ha valamiben kompromisszumra akarsz jutni egy Nyilassal, akkor a lehető legkedvesebben kezdj el érvelni neki, bár valószínűleg a végén még így is meg fog győzni, hogy neki van igaza...